Cum au apărut surorile Gabor într-un restaurant de lux din Dubai. Monica, Ramona și Alina s-au reunit

Toate cele trei surori s-au reunit în Dubai! Monica, Ramona și Alina s-au întâlnit și s-au fotografiat în ipostaze inedite, într-o locație de lux. Monica a transmis pe rețelele de socializare un mesaj de suflet dedicat persoanelor speciale din viața ei.

Cele trei surori și-au petrecut seara de sâmbătă într-o locație de lux din Dubai. Monica, Ramona și Alina și-au dorit să aibă neapărat o amintire de la această reuniune de familie, așa că s-au pozat împreună.

Monica Gabor, care se zvonește că s-ar fi despărțit de Mr. Pink, a fost cea care a postat pe Instagram fotografia în care apare alături de Ramona și de Alina.

Toate cele trei surori stau pe aceeași canapea și poartă rochii albe. Monica Gabor are o rochie vaporoasă, simplă, acoperită complet în partea de sus, însă ținuta Ramonei Gabor, în schimb, are nasturi și un decolteu îndrăzneț, dar și mâneci bufante, model de epocă. Alina Gabor poartă, de asemenea, o rochie elegantă, dar ceva mai încărcată, cu imprimeu auriu brodat în zona pieptului, scrie a1.ro.

„Iubirea noastră nu are nevoie de cuvinte. Este ca o bătaie de inimă. Se simte așa cum ne simțim propriul puls”, a scris Monica în dreptul fotografiei.

Ramona Gabor e cea care le prezintă orașul surorilor, ea e stabilită acolo de 10 ani. Monica a locuit în America, însă de câteva săptămâni e în Dubai. Aceasta a șters toate imaginile cu Mr. Pink de pe Instagram, se zvonește că s-au despărțit.