Dan Bordeianu a ajuns de nerecunoscut! Cu ce se ocupă acum după ce a renunțat la actorie

Dan Bordeianu, actorul care a frânt multe inimi cu prestația din telenovela românească „Numai Iubirea”, a ajuns de nerecunoscut. Fostul iubit al Adelei Popescu este vizibil îmbătrânit și nu mai amintește de tinerelul de altădată. Mai mult, se pare că a renunțat chiar și la actorie și s-a mutat cu familia în afara Capitalei. Ba chiar, Dan Bordeianu și-a găsit și o nouă îndeletnicire, cultivându-și o pasiune mai veche de-a lui…

Vă mai aduceți aminte de Dan Bordeianu? Cu siguranță, acesta a fost unul dintre actorii care făcea ravagii în serialul „Numai Iubirea”. Ei bine, anii au trecut iar acesta a renunțat la actorie și s-a retras în afara Bucureștiului alături de familia sa. În plină pan.demie de coro.nav.irus, Dan Bordeianu a meșterit de zori, având grijă de casa pe care a primit-o moștenire de la părintele său, din Brănești.

Fostul iubit al Adelei Popescu s-a numărat printre cei mai iubiți actori din telenovelele românești. Acesta a jucat ani la rând alături de marii actori din România, fiind și partenerul de cuplu al Adelei Popescu mulți ani. Acum, Dan Bordeianu, în vârstă de 44 de ani, s-a mutat departe de agitația din București, alături de familia sa. Acesta locuiește împreună cu soția sa, Teodora, și fiica lor, Maria, în casa părintească din comuna Brănești, județul Ilfov. Locuința a fost construită de tatăl actorului, iar după decesul acestuia Dan Bordeianu a refuzat să o vândă.

Astfel, cu banii câștigați de pe urma actoriei, artistul a reușit să o renoveze și s-a mutat definitiv aici. Acum, fostul iubit al Adelei Popescu se poate mândri cu o grădină minunată, iar pe lângă îndeletnicirile casnice, acesta este pasionat de sculptura de lemn.

„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teodora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai relaxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi place casa noastră de la Brăneşti. A fost iniţial construită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi mama parcă asta voiau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din familie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând. Cu banii de student am început să renovez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos”, a declarat actorul Dan Bordeianu, care a lăsat deoparte distracțiile și acum este un familist convins.

În urmă cu 15 ani, toată țara aștepta cu sufletul la gură noi episoade din serialul „Numai Iubirea”, pentru a afla cum evoluează povestea de dragoste dintre Dan Bordeianu și Adela Popescu. Iar această poveste de iubire s-a răsfrânt și în afara micilor ecrane, cei doi formând un cuplu pentru o bună perioadă de timp.

Idila dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu a luat naștere pe platourile de filmare, în perioada în care ea avea 18 ani, iar el 30. Scenaristul serialului „Numai Iubirea”, Eugen Patriche, a povestit în cartea sa „Două vieți – Amintiri despre televiziune”, amănunte despre celebrul cuplu. Conform acestuia, iubirea celor doi a salvat serialul de la un mare insucces.

„După mai multe eşecuri, cu Adela a fost un noroc [pentru telenovelă] că Bordeianu a fost prima ei dragoste… Relația lor a făcut bine serialului «Numai iubirea» dar și următoarei telenovele, „Lacrimi de iubire”. A adus un plus de autenticitate”, a declarat scenaristul.

Însă după trei telenovele în care au jucat împreună, Adela și Dan s-au despărțit. Iar dacă pe Adela Popescu, trecerea timpului pare să nu o fi afectat, Dan Bordeianu a ajuns de nerecunoscut acum și nu mai seamănă deloc cu cel de-atunci…