Mihai Trăistariu, nevoit să-şi vândă apartamentul. Rata uriaşă pe care o avea la bancă

Mihai Trăistariu (41 de ani) a trecut prin clipe dificile. El şi-a vândut apartamentul în care a trăit timp de 20 de ani. De vină au fost ratele de 20.000 de lei pe lună! „Strâng niște bănuți cât să pot supraviețui perioadei acesteia crunte”, spune artistul, care cântă şi în câte opt locuri pe seară.

Mihai Trăistariu a povestit că ratele la bancă au devenit imposibil de achitat în timp de pandemie. El a ales să-şi vândă un apartament pentru a putea face faţă.

„Eu mi-am vândut un apartament în Constanța, să pot trece de perioada aceasta. Aveam rate de 20000 de lei, adică 5.000 de euro și am reușit vânzându-mi apartamentul din Constanța, unde am locuit 20 de ani. Mi l-am vândut și m-am mutat la malul mării, unde am 6 garsoniere pentru turiști și într-un apartament cu două camere m-am mutat eu. După ce am vândut apartamentul ca mai scap din rate, am ajuns la 7200 lei rata. E mai ușor acum, dar tot e mult, că trebuie să-i produc lunar”, a dezvăluit Mihai Trăistariu pentru click.ro.

Relaxarea restricţiilor l-a ajutat pe celebrul artist. El cântă în câte 7-8 locuri pe seară ca să facă rost de bani.

„Au revenit concertele. Eu, pentru că locuiesc în Constanța, sunt în fiecare seară pe la resorturile de lux, pe la teatrele de vară și pe la terase, și atunci, prin rotație, cânt aproape seară de seară în 7 sau 8 locuri. Sunt seri și cu câte 5 locuri în care cânt. Chiar dacă sunt bani mai puțini, cânt trei piese colo, cinci dincolo și se strâng niște bănuți cât să pot supraviețui perioadei acesteia crunte”, a declarat Mihai Trăistariu.

Trăistariu este şi un mare iubitor de animale. „Mă mai delectez cu hrănitul câinilor pe străzi și la asociația pe care o am în Constanța. Mai am 44, restul sunt adoptați sau au mai murit. Ne ocupăm de ei, avem voluntari, îi mai ajut, cumpăr mâncare… În casă am pisicii mei cei mulți, cu care îmi împart viața, momentan”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Cântăreţul mai are o pasiune: sportul. În urmă cu mai mulţi ani, el a decis să se apuce serios de fitness. Vizitele la sală au dat roade, iar transformara a fost uimitoare. „Vreau să arăt bine şi atât”, spunea atunci artistul pentru spynews.ro.