Speak și Ștefania se pregătesc să devină părinți

Speak este pregătit să devină tată! Într-o postare de pe Instagram, cântărețul a dat de înțeles că și-ar dori să aibă un copil.

Speak a postat pe contul lui de socializare o fotografie cu Nicole Cherry însărcinată. Alături de ea, artistul a mimat că are aceeași burtă de gravidă, subliniind că poate se ia.

„Eu pana acum chiar n-am crezut ca daca atingi burtica unei gravide se ia…si am atins-o…🤷🏻‍♂️”, a scris Speak, în descrierea fotografiei.

Comentariile au început să curgă imediat, iar internauții i-au sugerat că îl prinde bine poziția de tătic pe viitor. Pentru a duce gluma si mai departe, el a răspuns mai multe comentarii. „Sunt în luna a treia”, a mai spus Speak.

„Pana acum nu ai crezut…hmmm…sa fie oare asta un hint? (.n. red. indiciu)”, a fost unul dintre comentarii. La care Speak a răspuns: „Da, ca mi a crescut burta 👀”.

„Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, am început să vorbim și ne-am dat seama că timpul trece foarte repede interacționând. Ne făcea plăcere să stăm de vorbă unul cu altul. Am fost zgârciți cu detaliile, pentru că nu poți ieși public să îți asumi ceva, dacă nu ești sigur de ce ți se întâmplă și că este ceea ce trebuie.

Eu sunt mai organizat cu lucrurile astea, și tocmai de aici a venit această «zgârcenie».

Când a fost să fie ceva serios și sigur, atunci am început să facem publice acele detalii pe care toată lumea le aștepta de la noi”, a declarat Speak, pentru VIVA.