Andreea Bănică, prinsă de polițiști în timp ce-și făcea de cap cu soțul ei pe dig

Andreea Bănică și Lucian Mitrea par a fi de o eternitate împreună, iar cei doi au trecut prin o grămadă peripeții de când sunt împreună. Artista a povestit despre cele mai memorabile locuri în care a făcut drag.oste alături de soțul ei.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 25 de ani, chiar înainte ca vedeta să împlinească vârsta majoratului. Andreea Bănică și Lucian Mitrea au experimentat o mulțime de situații picante, iar recent artista a recunoscut că a fost prinsă de polițiști în timp ce făcea am.or cu soțul ei.

La vremea respectivă, cei doi erau niște tineri rebeli și plini de idei năstrușnice. Vedeta a mărturisit că a făcut drag.oste cu soțul ei în locuri mai puțin așteptate, cum ar fi în porumb sau pe dig.

„Îți spun mai multe locuri dacă vrei, dar… În porumb! Da! Nu cu știuleții! E o diferență mare. (…). Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercați, mai ales vara, când e cald. Te duci cu mașina prin stufărișul porumbului și acolo… Când n-ai unde, că ești tânăr… când ești tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani. Aveam o mașinuță, eram la început, e soțul meu, ce nu am voie? Și, o dată s-a mai întâmplat pe dig și a venit polițistul și mi-a băgat lanterna așa în ochi. Zii mă, ce obraznic, ce obraznic! Nu, noi, noi eram bine!”, a povestit artista în emisiunea La Măruță.