Oana Zăvoranu este însărcinată? ”Îmi doresc un băiețel. Alex vrea fetiță”

Oana Zăvoranu este însărcinată? Vedeta a făcut anunțul pe care mulți dintre admiratorii ei îl așteaptă. Într-un live, făcut pe pagina personală de Facebook, soțul acesteia a dat de înțeles că bruneta ar avea burtică.

Chiar dacă a fost doar o glumă, cei doi au spus că își doresc un copil și au vorbit mai multe despre acest subiect.

Oană Zăvoranu s-a făcut remarcată datorita caracterului său puternic și prin faptul că nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume, indiferent de situația în care a fost pusă. Bruneta a fost întrebată în repetate rânduri când vă veni ziua în care va deveni mămică.

Actrița este căsătorită de câțiva ani cu soțul ei, Alex Ashraf, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire, bazată pe încredere și sinceritate, cel puțin așa susțin cei doi îndrăgostiți.

Deși în trecut declarau că nu s-au hotărât dacă să devină părinți sau nu, iată că ultimele lor dezvăluiri demonstrează contrariul. De curând, Oana Zăvoranu și soțul ei se aflau într-un magazin de pantofi, acolo unde, în timp ce soția lui proba mai multe perechi de încălțăminte, Alex a decis să facă un live, iar printre întrebările fanilor a venit și cea despre sarcină.

Cei doi soți au răspuns fără să stea pe gânduri. Ba chiar la un moment dat, Alex a dat de înțeles că bruneta ar avea burtică. Deși a fost doar o glumă, cei doi au spus că își doresc un copil și au vorbit mai multe despre acest subiect.

Alex: Eu am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Ai burtică?

Oană: Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată

Alex: Nu, că vrem. Vrem amândoi un bebe. Oană vrea băiat, eu vreau fată

Oană: Eu vreau băiat, pentru că băieții sunt pentru mame. Și fetele sunt pentru tați

Alex: Eu vreau fată să o streseze pe mami

„Uite că nu vreau ,că nu e momentul încă, că nu simt șii că nu e treabă voastră.Ok ? Întrebare mega comunistă și impertinență ?, zilnic pusă! ?. Mă și vedeți pe MINE făcând sondaje în rândul populației „Când credeți că ar trebui să am și eu copii?”?.

Faptul că împărtășesc cu voi multe din viața mea, nu înseamnă că vorbim și despre ce trebuie fac eu în patul meu. Și în mod constant, întrebarea asta vine numai de la țărănci înapoiate, care cred în mintea lor că scopul vieții este să faci 100 de copii, să stai numai călăre zi și noapte și să te fălești după cu ei !?”, spunea vedeta.

Uso de esteroides anab?licos mayores de cuarenta a?os cenforce la decisi?n de usar esteroides