Anamaria Prodan şi-a găsit de muncă în Dubai. Anunţul pe care tocmai l-a făcut vedeta, alături de un bărbat celebru

Anamaria Prodan şi-a găsit de muncă în Dubai. Agentul de jucători s-a săturat să se relaxeze în apartamentul de lux pe care a plătit nu mai puţin de patru milioane de euro.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit, într-un mod surprinzător, că s-a apucat de un nou proiect. Îl va avea alături de Walter Zenga, fostul antrenor de la echipa lui Gigi Becali în sezonul 2004-2005.

Portarul care a scris istorie la Inter s-a pozat alături de Anamaria Prodan. Stabilit de mai mulţi ani în Emiratele Arabe, Zenga este liber de contract după despărţirea de Cagliari.

„Un nou proiect în fotbal alături de legenda Walter Zenga„, a postat impresarul pe contul său de Instagram.

Anamaria Prodan a stat departe de afaceri după lovitura primită de la Gigi Becali. A fost sărită din schemă la transferul lui Dennis Man de la FCSB, la Parma, şi a ratat un comision uriaş. Urmează să se judece cu atacantul de 22 de ani.

De furia Anamariei Prodan nu au scăpat nici Giovanni şi Victor Becali. „Tot ce ştiu estă că oamenii la care te referi sunt oameni fără şcoală, bătrâni, care au fost în închisoare pentru spălare de bani. Nu mai suport acest tip de insinuare. De la început până la sfârşit, transferul lui Man a fost făcut cu mintea mea. Are contract cu mine şi în prezent.

Este adevărat că este primul jucător pe care l-am dat în judecată. El însuşi s-a speriat puţin şi nu a controlat faptul că unele lucruri s-au întors cu capul în jos, când alţi impresari s-au aruncat pe o bucată gustoasă. Nu schimbă faptul că a avut şi are contract cu mine”, a spus Prodan, citată de playsport.ro.