Cum arată verighetele Cleopatrei Stratan și lui Edward Sanda. Au un detaliu special, care le cinstește iubirea

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat în cadrul unei ceremonii simple și deosebite. Tânăra a purtat o rochie superbă, din mătase, iar partenerul său un costum negru. Cei doi au arătat și verighetele pe care le poartă cu multă dragoste.

Cleopatra și Edward sunt foarte mândri de alegerea lor în privința verighetelor, pe care le poartă cu mult drag începând cu data de 14 august 2021, când s-au cununat.

Verigheta Cleopatrei Stratan are pietre, în timp ce bijuteria pe care Edward Sanda o poartă este simplă, bărbătească. Pe interior, ambele poartă numele persoanei iubite.

La scurt timp după ce a arătat bijuteriile, Cleopatra le-a mulțumit tuturor celor dragi care s-au bucurat pentru uniunea lor.

”Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă. Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all”, a notat Cleopatra Stratan pe Instagram Stories, alături de o imagine cu frumoșii miri.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă. Fiica lui Pavel Stratan și-a dorit ca Edward să fie primul și ultimul bărbat din viața ei, așa că și-au transformat povestea de iubire în mariaj. Alături de ei au fost părinții, care au impresionat.

Din imaginile publicate pe Instagram de către invitați, Pavel Stratan și-a condus fiica spre altar, acolo unde era așteptată de viitorul ei soț și de soacra mică.

Rodica Stratan a ales o rochie albastră, voluminoasă în partea de jos, pe care a accesorizat-o cu pantofi stiletto.

Tatăl Cleopatrei Stratan a îmbrăcat un costum închis la culoare, pe sub care a adăugat o cămașă albă. Cu greu a reușit să-și ascundă emoțiile în timp ce-și ținea de braț fiica.

După ce tinerii îndrăgostiți au spus ”DA”, în imagini se poate observa că Pavel Stratan semnează ceva, semn că el și soția sa au fost martorii cuplului. De altfel, cei doi au stat pe tot parcursul cununiei civile lângă copiii lor.

După cununie, toți invitații au mers la local care a găzduit petrecerea. Acolo, mirii au avut parte de o surpriză din partea socrului mic.