Zanni, probleme grave de sănătate. Ce i-au descoperit medicii în sânge câștigătorului Survivor România

Zanni a fost declarat câștigătorul sezonului din acest an al emisiunii concurs „Survivor România”. Mulți dintre cei care au urmărit marea finală au fost dezamăgiți de deznodământul final. Mulți dintre fanii show-ului au făcut acuzații dure la adresa producătorilor și, implicit, la adresa câștigătorului. Imediat după finală s-a mai speculat că Zanni va cheltui banii imediat pe droguri și alte prostii. Numai că vedeta a demonstrat contrariul într-un vlog postat recent pe Youtube. În afară de asta tânărul a mai dat o veste tristă fanilor săi, după ce a fost la medic.

Poate puțini știu că tânărul Zanni nu a avut o viață ușoară. Abandonat de mic de părinți, tânărul și-a dus copilăria prin diferite locuri și încojurat de persoane dubioase. S-a zvonit, la un moment dat, că ar fi consumator frecvent de dro.g.uri, iar banii câștigați la „Survivor România”, se vor duce pe stupe.fia.nte.

Dar Zanni a decis să le demonstreze că nu este chiar așa. De câteva zile umblă prin oraș, vizitând mai multe apartamente. De altfel ăsta a și fost visul său, dacă câștigă competiția difuzată de Kanal D, să-și cumpere un apartament. Și ca să demonstreze gurilor rele, Zanni a și postat un clip pe Youtube în care arată vizionările din ultima vreme.

”Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupe.f.iante. Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă. unt băiat cu minte, eu nu fac niciodată, eu nu dreg.

Vreau să am casa mea, liniștea mea. Să chem o femeie frumos, să gătească într-o bucătărie frumoasă, să vadă un băiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim în casă”, a spus Zanni, în vlog-ul său de pe Youtube.

După revenirea din Republica Dominicană, se pare că Zanni nu s-a simțit prea bine, așa că a decis să meargă la un medic. În urma controlului și a analizelor medicale, vedeta a primit o vestea nu prea bună. Medicii au constatat că Zanni ar fi luat o infecție bacterio.logică, se pare că din Republica Dominicană, și i s-au dat de făcut alte seturi de analize, mai amănunțite.

”Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic.

Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc.”, declara Zanni într-un prim vlog pe Youtube.