Cum arată acum Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, la aproape două luni de când a născut. Ce imagine a publicat cu fiul ei

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a născut în urmă cu aproape două luni un băiețel extrem de adorabil, iar recent a atras atenția interauților cu aspectul său fizic.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut un minunat băiețel. Cei doi se cunosc încă din liceu, însă iubirea lor a prins contur în ultimi ani.

Artistul este un tătic extrem de mândru și împlinit. Acesta îi mulțumește des iubitei lui pentru darul pe care i l-a oferit și publică des imagini alături de ea, dar și de micuțul lor. Totodată, și tânăra este foarte activă pe rețelele sociale și își surprinde prietenii virtuali ori de câte ori are ocazia.

Pentru că nu ezită să publice poză cu micuțul lor, recent Daniela Iliescu a atras toate privirile cu o postare alături de Milan, însă aspectul său fizic i-a uimit pe interanuți.

Iubita lui Culiță Sterp s-a bucurat din plin de experiența pe care a trăit-o în timpul sarcinii, dar și de transformările de care a avut parte corpul său. Deși burtica sa crescuse, la doar două luni de la nașterea băiețelului ei, Daniela Iliescu a reușit să slăbească considerabil și arată spectaculos.

În urmă cu câteva zile, tânăra a publicat prin intermediul unui InsaStory o poză cu cu Milan. Micuțul a înduioșat inimile interanuților, însă look-ul mamei sale nu a putut să treacă neobservat.

Se pare că Daniela Iliescu ține foarte mult la aspectul său fizic și își menține silueta de invidiat.

Mai mult decât atât, iubita lui Culiță Sterp a mai postat și câteva imagini pe contul său de Instagram. Blondina a îmbrăcat o rochiță turcoaz și scurtă care îi lasă la vedere cele mai frumoase forme ale corpului, în special bustul generos și talia de invidiat.

Daniela Iliescu se mândrește și cu cele mai frumoase trăsături ale feței, iar drept dovadă stau imaginile sale din mediul online. Printre seria de poze publicate se numără și una în care își ține băiețelul în brațe, semn că este o mămică foarte protectivă și fericită.

„Ce femeie frumoasă”, „Ce frumoasa ești, Daniela! Piticul Sterp e foarte drăgălaș”, „Ești o minune de om… așa să rămâi toată viața.. să ai grijă de puiul mic de omuleț” sau „Ești așa de frumoasă, sper și sufletul să îți fie la fel de frumos cum îți este și chipul❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte de laudă.

În cadrul unui videoclip de pe YouTube, Culiță Sterp și iubita lui au vorbit despre copilărie și cât de mult o plăcea artistul în liceu. Tânăra l-a impresionat cu frumusețea sa răpitoare, fiind cea mai frumoasă fată din clasă.

„Ăsta e albumul nostru din liceu, știți că noi am fost în aceeași clasă. Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun.”, a spus el în timp ce le arăta fanilor o poză cu ei din liceu, vizibil emoționat și fericit.