Despărţire şoc în showbiz-ul românesc. Viviana Sposub şi George Burcea şi-ar fi spus “Adio”

George Burcea și Viviana Sposub sunt împreună de un an și de puțin timp au apărut tot felul de zvonuri că relația celor doi nu ar mai merge atât de bine. Chiar dacă despărțirea nu a fost confirmată oficial, postările de pe rețelele de socializare spun totul!

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni televizate și s-au îndrăgostit cu o singură privire pe platourile de filmare. Cu toate că actorul era implicat într-un scandal uriaș, după ce a decis să divorțeze de Andreea Bălan, fosta concurentă a show-ului Ferma a reușit să-i aducă liniștea și fericirea de care avea nevoie.

Totuși, în ultima perioadă cei doi au fost văzuți tot mai rar împreună, iar internauții au descoperit un lucru care i-a pus serios pe gânduri. Se pare că Viviana a șters toate pozele pe care le avea cu George Burcea, pe rețelele de socializare, ba mai mult decât atât, prezentatoarea nici măcar nu îl mai urmărește pe Instagram pe actor.

Nu la fel a procedat și George Burcea. Până la momentul redactării acestui articol, actorul a păstrat toate amintirile cu frumoasa prezentatoare și continuă să-i vadă fiecare postare pe Instagram. Momentan, cei doi nu au făcut nicio declarație, iar fanii acestora încă speră ca zvonurile să nu fie adevărate.

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma – Oraseni vs. Săteni”, difuzată la Pro TV. Frumoasa prezentatoare a apărut în viața actorului la momentul potrivit, fiindcă se afla în mijlocul unui scandal după despărțirea de Andreea Bălan.

Actorul a dezvăluit că totul a decurs în mod natural și a precizat că nu a fost vorba de vreo atracție se.xu.ală, potrivit viva.ro. De asemenea, acesta a spus că și-au acordat timp pentru a vedea toate părțile bune în celălalt.

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic se.xu.al de la început (…).

Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt.

Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…)”, a declarat George Burcea în cadrul emisiunii Ferma.