Anamaria Prodan, vizitată în miez de noapte de un fotbalist celebru. Ce oaspete a avut impresara în Dubai

Pentru a-i da spațiu lui Laurențiu Reghecampf, dar și pentru a se ocupa de afacerile familiei, Anamaria Prodan se află de ceva vreme în Dubai. Pe lângă muncă, impresara profită de fiecare ocazie pentru a se relaxa. Mai mult, aceasta a fost vizitată și de un fost fotbalist de la FCSB.

După cum se știe deja, sexy impresara obișnuiește să facă transferuri pe piața din această țară. O parte importantă a planurilor pe care le are în Emiratele Arabe Unite a fost chiar întâlnirea cu un bărbat divorțat. Cei doi au luat masa împreună și au discutat afaceri. Este vorba despre Walter Zenga, celebrul antrenor care a avut o relație timp de 15 ani cu Raluca Zenga. Soția lui Laurențiu Reghecampf îi caută echipă antrenorului italian în zona arabă.

Nou proiect în FOOTBALL cu legenda WALTER ZENGA ❤️🙏🙌”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram, la poza cu antrenorul italian.

Printre sesiunile de stat la plaja și de pozat în costum de baie, Anamaria Prodan și-a făcut timp să se vadă și cu un fost fotbalist de la FCSB. Bărbatul se află în Dubai în vacanță și a profitat de ocazie pentru a o vizita pe impresară împreună cu soția. Este vorba despre Gabriel Enache, cel care în prezent joacă la Zhetysu, în Kazahstan.

Alături de superba sa soție, Elena Enache, Gabriel a sărbătorit împlinirea a 31 de ani. Cei doi soți au plecat în Dubai și alături de fiul lor.