De ce sunt despărțiți Simona Halep și Toni Iuruc. S-a aflat motivul real al deciziei logodnicului campioanei de a nu merge în SUA

Este pentru prima dată când Simona Halep și Toni Iuruc petrec atât de mult timp despărțiți. Viitorul soț al campioanei României a fost nevoit să renunțe la călătoria în SUA. Acesta a fost fotografiat într-o zonă selectă a Capitalei. Care sunt șansele sportivei să joace la US Open. S-ar putea întoarce în România mai devreme decât a planificat.

După eliminarea prematură de la Montreal, Simona Halep a participat la turneul de la Cincinnati. Primul meci disputat de Simona la turneul american a fost împotriva Magdei Linette. În ciuda problemelor medicale pe care le-a avut în timpul partidei, Halep s-a impus cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1. În turul al 2-lea Simona urma să o înfrunte pe Jessica Pegula.

Înaintea cu câteva ore de începerea meciului, românca și-a anunțat retragerea. O nouă accidentare a făcut-o pe campioana noastră să se retragă prematur de turneul american.

Comentatorii meciului Daniil Medvedev – Pablo Carreno Busta, din sferturile turneului de la Cincinnati, au afirmat că Simona Halep va rata tot restul sezonului din cauza noii accidentări pe care a suferit-o. Teribila veste a creat un adevărat subiect de dezbateri pe forumul de specialitate Tennisforum.co.

Simona Halep se află la New York și, dacă totul merge cum a planificat, urmează să mai stea ceva vreme acolo pentru US Open. Competiția se desfășoară în perioada 30 august – 12 septembrie. Sportiva este plecată din România de la începutul acestei luni, dat fiind faptul că turneul de tenis din Canada a început pe 9 august.

Toni Iuruc obișnuia să-și însoțească logodnica la fiecare competiție. Cei doi îndrăgostiți erau de nedespărțit, indiferent în ce colț de lume juca Simona Halep. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a decis că de această dată este cazul să rămână în România, cu toate că iubita lui traversează o perioadă destul de dificilă.

Viitorul soț al Simonei Halep deține mai multe afaceri, cele mai multe dintre acestea fiind în domeniul imobiliarelor. În ultima vreme, omul de afaceri a făcut mai multe investiții importante și profitabile. Cu toate că obișnuia să călătorească alături de jucătoarea de tenis, Toni Iuruc s-a văzut nevoit să rămână în țara pentru a se asigura că noul său proiect se desfășoară așa cum trebuie.

Toni Iuruc a fost surprins în București, în zona Floreasca, chiar la imobilul pe care îl construiește de ceva vreme. Acesta a fost fotografiat în timp ce discuta cu arhitectul pentru a mai pune la punct câteva detalii, potrivit evez. Iubitul fostului lider WTA încasează sume impresionante din afacerile pe care le deține. Doar din chirii își rotunjește conturile, lunar, cu 100.000 de euro.