Detaliul făcut public de Fabio, iubitul Ramonei Bădescu. „Am trăit într-o…”

După ce mult timp a păstrat misterul în ceea ce-l privește pe tatăl copilului ei, în primăvara acestui an, Ramona Bădescu a postat primele imagini cu iubitul ei. S-a aflat că Fabio Cali este bancher și om de afaceri, vedeta fiind extrem de fericită și împlinită. Acum, au ieșit la iveală noi detalii din trecutul bărbatului. El a povestit într-un interviu că a făcut închi.soare în Italia și a vorbit deschis despre ce i s-a întâmplat.

Ramona Bădescu a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei, subliniind cu fiecare ocazie cât de fericită o face. Puține detalii se cunosc despre tatăl copilului vedetei, însă acum bancherul italian a vorbit deschis despre trecutul său.

Logodnicul Ramonei Bădescu a oferit detalii din trecutul său, în cadrul unui interviu. În urmă cu 15 ani a trecut prin clipe de coșmar și nu pentru o prioadă chiar scurtă de timp. A fost cercetat pentru inginerii financiare de peste 90 de milioane de euro și a reușit să-ți dovedească nevinovăția abia 8 ani mai târziu.

Astfel, Fabio Cali a stat o perioadă în închi.soare, fiind arestat preventiv pentru frau.dă. El e a fost cercetat la acel moment, alături de alte 18 persoane, de tranzacții il.egale prin intermediul Banca Di Roma. Totul se întâmpla în anul 2005, iar doi ani mai târziu procurorii au decis să-l trimită la penit.enciarul Regina Coeli din Roma.

Logodnicul Ramonei Bădescu, în vârstă de 53 de ani, a povestit pentru publicația informazione.it în ce condiții a fost nevoit să stea: ‘Am trăit într-o ce.lulă de 8 metri pătrați alături de alți 7 deți.nuți. Condițiile sanitare erau extrem de precare, toaletele erau plasate în zona de gătit, fără posibilitatea de a face un duș în fiecare zi, nici măcar vara’.

Fabio Cali a povestit că nu a avut probleme nici cu deți.nuții, nici cu gardienii în perioada în care a stat în arest. ‘Au fost relații civilizate, chiar și gard.ienii erau destul de apropiați de dețin.uți pentru că sufereau și ei din cauza acelorlași probleme pe care le aveau aceștia și nu aveau cum să-i ajute. Penitenc.iarul Regina Coeli, care este folosit de multe ori ca arest pre.ventiv, ‘oferă’ condiții extrem de grele. Dețin.uții rămân în celule 22 de ore pe zi, nu există nici o activitate pentru ei iar cel.ulele sunt supra-aglomerate’, a mai spus logodnicul Ramonei Bădescu.

În anul 2013, însă, Fabio Cali a reușit să-și dovedească nevinovăția. A fost achitat de toate acuzațiile care i se aduceau, dat fiind că s-a dovedit că tranzacțiile considerate suspecte erau, de fapt, ‘investiții legale și normale, fără o natură ilicită’. Mai mult, toate ar fi fost făcute chiar cu acordul conducerii de atunci a Banca di Roma.

La acel moment, i-au fost luate toate bunurile, iar Fabio Cali a suferit nu doar pagube materiale, ci și morale. Și el, și familia sa. Ulterior, după ce s-a dovedit că nu avea vreo implicare, i-au fost restituite bunurile care îi fuseseră sechestrate.

„Am suferit pagube morale, atât eu cât și familia mea. Toate bunurile mele au fost sechestrate, ulterior le-am primit înapoi’, a mai povestit Fabio Cali.

Trăiește de trei ani de zile o frumoasă poveste de dragoste cu Fabio Cali, în vârstă de 53 de ani, iar rodul iubirii lor este Ignazio, care are mai bine de un an și jumătate.

„Se numește Fabio Cali. Sunt norocoasă că logodnicul meu iubește diamantele. Sunt mulți bărbați cărora nu le plac bijuteriile‘, a spus ea când a fost întrebată despre inelul spectaculos de pe mâna ei.