Florin Cîțu a fost căsătorit. Cine este femeia de care premierul României s-ar fi despărţit în urmă cu doar câţiva ani

Florin Cîțu a fost căsătorit, după cum arată starea civilă pe care actualul premier al României a trecut-o într-un CV mai vechi. Șeful Guvernului, despre a cărui viață personală se cunosc foarte puține lucruri, ar fi divorțat în urmă cu câțiva ani, înainte de a intra în politică.

Prim-ministrul, despre care s-a aflat recent că a avut probleme cu legea în urmă cu aproximativ două decenii în Statele Unite ale Americii, unde a fost prins băut la volan, a scris într-un CV din anul 2006 că era căsătorit, fără copii.

Respectivul CV a fost completat de Florin Cîțu înainte de a se angaja la o bancă din România. Ultimul loc de muncă notat în document este la Banca Europeană de Investiții, unde el a lucrat în perioada 2003 – 2005, conform wowbiz.ro. El ar fi divorțat înainte de a intra în politică în 2016.

Așa cum nu a povestit niciodată despre peripețiile din Statele Unite ale Americii, Florin Cîțu n-a suflat o vorbă despre faptul că a fost căsătorit sau despre un divorț. Identitatea femeii care i-a fost soție premierului rămâne un mister.

În prezent, nimeni nu știe cu certitudine dacă Florin Cîțu are o parteneră sau dacă locuiește cu o persoană. Însă, potrivit fostului ministrul al Finanțelor Orlando Teodorovici, premierul ar avea o femeie în viața lui.

Politicianul a dat de înțeles că iubita lui Florin Cîțu ar fi Elena Calistru, o tânără care reprezintă societatea civilă printr-un ONG. Într-o discuție publică pe care a avut-o cu ea, Orlando Teodorovici a numit-o pe ”doamna Cîțu”, aluzie la o posibilă relație amoroasă între ea și șeful Guvernului.

Femeia care ar fi iubita lui Florin Cîțu este din Focșani. A absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității București, iar în anul 2006 a primit o bursă la Universitatea Sapienza din Roma. Din 2008 lucrează într-o organizație non-guvernamentală.

Recent, Libertatea a atras atenția că Florin Cîțu a obţinut un Master of Science în Economie în 2002, nu în 1999, cum scrie în CV-ul publicat pe site-ul Guvernului. Datele au fost confirmate de Universitatea de Stat din Iowa. Ulterior, a fost transmis un comunicat de presă prin care a fost lămurită situația.

”În situația în care programul masteral este complet, sistemul universitar din Statele Unite ale Americii dă posibilitatea celor care termină anii de studiu să continue cu școala doctorală.

Este și cazul premierului Florin Cîțu, care a terminat programul de master în cadrul Iowa State University și, în consecință, a continuat parcursul universitar cu școala doctorală”, afirmă comunicatul.