Gestul de iubire făcut de Andi Moisescu pentru soția sa, după 15 ani de relație. Cum a reacționat Olivia Steer

Sunt împreună de aproape 15 ani, iar gesturile de iubire încă își fac loc în relația lor, semn că destinul îi va ține legați până la final. Boem și sensibil, Andi Moisescu știe să își arate dragostea față de mama copiilor lui, așa că, deși nu este vorba despre un lucru făcut cu prilejul zilei de Sfântul Valentin, va rămâne pe vecie acolo.

Olivia și Andi Moisescu sunt părinții a doi băieți, Luca și David. Împreună au adunat 15 ani de căsnicie, deși începutul a fost pe repede-înainte. Andi și Olivia s-au cunoscut tocmai în anul 2002, chiar dacă lucrau la aceeași televiziune de mult timp. Au făcut nunta în anul 2004, după ce drumurile i-au adus în aceeași încăpere, fiind solicitați să participe la filmarea cu ocazia aniversării a șapte ani de existență a PRO TV.

La câteva zile distanță, cei doi s-au întâlnit la petrecerea dată de un amic comun și de acolo totul a început să se lege. Cuplul a avut o nuntă de poveste, la care au participat nume mari din showbiz-ul românesc de la acea vreme. La loc de cinste au fost colegii de breaslă a lui Andi, anume Amalia Enache, Andreea Esca, Mihai Codreanu, Paula Herco, Elena Lasconi, Roxana Ciuhulescu, Corina Dănilă, Andreea Liptak, Mihai Dedu și mulți alții.

La începutul petrecerii, Andi i-a cântat soției sale melodia lor preferată, ”Wonderful tonight”, de la Eric Clapton. Astfel de gesturi pare că i-au rămas în obicei, prezentatorul TV surprinzând-o adesea cu flori ori diferite alte lucruri prin care își arată iubirea și recunoștința. De această dată, Andi și-a scris pe piele ”o iubesc pe mama”, alături de o inimioară, potrivit playtech.ro.