Mara Bănică, primele declarații despre cea de-a doua sarcină, la 46 de ani

Jurnalista Mara Bănică (46 de ani) și iubitul ei s-au căsătorit în primăvara anului 2021. Perechea s-a logodit în iunie 2020, iar în câteva luni vor deveni părinți.

Jurnalista mai are un fiu, Dima, dintr-o relație de scurtă durată din trecut. În prezent, Dima nu are o relație cu tatăl lui biologic, însă fostul iubit al Marei, Răzvan, i-a fost și continuă să-i fie tată.

Recent, pe Instagram, Mara a publicat prima fotografie după anunțul că va deveni mamă pentru a doua oară. „Cel mai bun medic este cel care poate distinge posibilul de imposibil. Pontos, răbdător, implicat, calm și extrem, extrem de bun în ceea ce face.

Am decis să împart prima mea fotografie de graviduță cu voi, alături de medicul care ne va aduce copilașul pe lume și care m-a susținut extrem de mult atunci când credeam că minunea noastră nu va fi posibilă ❤️”, a scris Mara în mediul online.

Mara s-a retras, pentru moment, din activitate. „Știu că vă sunt datoare cu o serie de răspunsuri legate de «dispariția» mea de pe micul ecran. Am tot amânat acest moment, dintr-un motiv extrem de simplu, veți vedea.

În primul rând, nu mai am o legătură contractuală cu trustul Intact, implicit cu Antena 1. După 12 ani de colaborare, chiar simți nevoia de o schimbare!

Vestea cea mare, însă, este faptul că eu și soțul meu vom deveni părinți, undeva peste cinci luni. O să avem șansa să povestim din toamnă despre asta, pe îndelete! Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine!”, a scris Mara pe Facebook, pe 6 august 2021.

Actuala relație a jurnalistei a urmat uneia de 5 ani. După respectiva despărțire, Mara a luat decizia de a nu dezvălui informații despre actualul ei partener de viață.

„Nu vreau să îl arăt deloc. Și nu își dorește nici el. Suntem de un an și ceva împreună. E o relație frumoasă, este un om cu care mă potrivesc și cu care mă înțeleg foarte bine”, spunea Mara Bănică în 2020.

În urmă cu ceva timp, Mara dezvăluia că își dorește să devină mamă pentru a doua oară, dacă s-ar putea, tot de băiat. „Eu îmi doresc foarte mult un copil și îmi doresc o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Deci mi-aș dori să știu că îmi găsesc în sfârșit pe cineva cu care să stau așa până mor eu sau moare el. Cred că un băiat mi-aș mai dori”, mărturisea Mara în trecut, potrivit VIVA!.