Anamaria Prodan, după ce s-a spus că Becali îi va năși pe Reghe și viitoarea lui soție

Anamaria Prodan a avut o primă reacție după ce s-a spus că Gigi Becali i-ar fi promis lui Laurențiu Reghecampf că îl va năși dacă decide să se însoare, după ce divorțează de ea. Prodanca se declară amuzată de situație, dar în același timp îi atrage atenția lui Becali că „face de râs numele lui Dumnezeu” prin comportamentul său.

Anamaria Prodan locuiește în Dubai, Laurențiu Reghecampf antrenează în România… O situație care alimentează zvonurile legate de divorțul lor, care planează deja de luni bune. Gigi Becali, cel care a afirmat în spațiul public că Reghe are de ani de zile amantă, s-a oferit acum să-l nășească dacă decide să se însoare din nou. Anamaria Prodan este amuzată de situație.

„Nașul Gigi Becali? (n.r. – Anamaria râde). Divorțul și noua relație. Eternele probleme ale tuturor. Să mă anunțat când e nunta ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus.

Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate, sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul. Cât despre tot ce se vorbește despre familia mea, soțul meu, averea noastră… Este jenant și prefer să spun atât: la final o să vorbesc doar eu, căci audiența o să amuțească„, a declarat Anamaria Prodan la Digisport.

Anamaria Prodan l-a avertizat pe Gigi Becali să nu mai vorbească despre familia ei și chiar l-a amenințat că dacă nu-și ține gura îi va părea rău. Impresara spune că are suficiente informații despre Becali pe care, dacă le-ar face publice, i-ar fi rușine acestuia să mai iasă din casă.

Totodată, Anamaria crede că prietenia dintre Reghe și Becali este o glumă proastă.

„Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și sincer îi luam maul!

Dacă are dovezi, să se apere, ok. Dacă nu, să plătească până se satură să mai jignească. Toți am tolerat un individ… Am râs cu poftă la toate inepțiile rostite de el la TV, însă nu ne-am gândit că el chiar crede că noi îl și respectăm sau admirăm chiar! Greșeală colectivă, zic eu. Poate ne trezim si realizăm că din glumă și plictiseală, am dat nas si forță cui? Nu e treaba mea ce hotărăște Laurenţiu, până la urmă. Dacă Becali nu are dovezi, sfatul meu este să-l dea în judecată.

Cât despre mine, Becali știe că o singură dată dacă mai deschide gura despre familia mea o să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci. O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu.

Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii….. Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!”, a mai declarat Anamaria Prodan la digisport.ro.

În ciuda tuturor bârfelor legate de familia ei, Anamaria Prodan spune că nu o interesează de nimeni și nimic, în afară de oamenii pe care îi iubește. Legat de viața ei în Dubai, impresara spune că acolo este la muncă și nu are legătură cu așa-zisele neînțelegeri cu soțul ei.

„Eu mă mut unde vreau, pentru că-mi permit! Am case peste tot. Am firma de impresariat în Dubai. Acum e perioada de transferuri, deci sunt la muncă! Viața nu mi-o schimb. Este aceeași de ani. Adică perfectă!

Fără să mă uit în stânga sau în dreapta trăiesc superb şi demn. Fără să mă împiedic de nimeni și de nimic. Mă uit doar înainte și nu mă interesează decât de familia și oamenii dragi mie. În rest … Dumnezeu cu mila!„, a mai spus Anamaria Prodan pentru aceeași sursă.