Miruna, fiica lui Sorin Bontea, surprinsă în brațele unui tânăr. Cum arată cel care i-a cucerit inima

Miruna, fiica lui Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite”, și-a surprins din plin urmăritorii de pe Instagram atunci când s-a pozat în brațele unui tânăr.

Fiica lui Sorin Bontea, îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, pare să fie îndrăgostită.

Recent, aceasta a publicat în cadrul unui Story de pe Instagram o fotografie în care apare în brațele unui tânăr.

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au văzut-o prima dată pe Miruna chiar în cadrul îndrăgitului show culinar de la Antena 1, pe vremea când aceasta încă nu împlinise vârsta de 16 ani. Timidă, aceasta a ales să pregătească atunci o rețetă de lava cake special și a făcut senzație. Nu mică a fost surpriza lui Sorin Bontea atunci când ușile s-au deschis și a văzut-o intrând în platou pe fiica sa.

Apoi, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, atunci când concurenții se pregăteau de confruntarea din semifinală, un moment cu adevărat emoționant a fost când pe un ecran imens a apărut chipul Mirunei, care a dorit să îi transmită tatălui său un mesaj. În mod firesc, Sorin Bontea a fost extrem de emoționat de „fetița lui tata” și s-a mândrit din plin cu fiica sa.

La finalul lunii iulie, Miruna Bontea a împlinit frumoasa vârstă de 19 ani și se transformă, pe zi ce trece, într-o tânără fermecătoare. În cadrul unui Story publicat recent pe Instagram, tânăra a fost surprinsă îmbrățișând cu mult drag un tânăr. Aflați seara pe stradă, în oraș, cei doi s-au folosit de reflexia din geamul unui magazin ca să își facă un selfie împreună.

Ea a ales să poarte teniși, pantaloni scurți negri, un body mulaat cu decupaje în zona taliei și un bolero negru, în timp ce el a optat pentru cămașă, pantaloni largi și pantofi sport, de culoare albă.

Fanii „Chefi la cuțite” au presupus că tânărul a reușit să cucerească inima Mirunei Bontea, dovadă fiind chiar modul în care tânăra i se prinde cu brațele de gât.

La începutul lunii august, Sorin Bontea a plecat într-o super vacanță alături de familia sa și fiica acestuia s-a bucurat din plin de momentele petrecute la plajă. Tânăra a profitat din plin de vremea frumoasă și de peisajul încântător pentru a face fotografii ce au bucurat din plin privirile urmăritorilor săi de pe Instagram. Miruna Bontea arate o siluetă de invidiat și mulți o admiră pentru modul în care arată.