Cum arată Gabriela Firea în costum de baie. Fostul edil al Capitalei, imagini rare din vacanţă

Fostul edil al Capitalei se relaxează câteva zile la mare, împreună cu familia, departe de problemele din București și a postat chiar și câteva fotografii din vacanță. Cum arată Gabriela Firea în costum de baie, la 49 de ani.

Este mamă, soție și politician cu normă întreagă. Greu de crezut că ar mai avea prea mult timp liber să îl dedice sportului sau tratamentelor de înfrumusețare. Plecată în vacanță, la mare, cu soțul său, primarul Florentin Pandele, și copiii, fostul edil al Bucureștiului a postat pe paginile sale de social media mai multe imagini inedite. Când sunt în preajma băieților lor, cei doi politicieni par că uită de orice problemă și se bucură din plin de momentele frumoase petrecute împreună.

Gabriela Firea a ales să împărtășească câteva momente din vacanță cu cei care o urmăresc în mediul online. Relaxată, cu zâmbetul nelipsit de pe chip, senatoarea PSD a lăsat acasă hainele sobre, alegând ținute lejere, vaporoase de vară. Mai mult, s-a pozat și în piscină, în costum de baie. Chiar dacă nu a lăsat obiectivul aparatului să surprindă prea mult, se poate vedea că este într-o formă de zile mari, probabil puțini ar ghici, privind imaginile, că are 49 de ani și a trecut prin trei nașteri.

Nicușor Dan, cel care a preluat scaunul de primar al Capitalei, s-a bucurat și el de câteva zile de vacanță pe litoralul românesc. Imagini cu edilul au apărut în mediul online dar, în cazul lui, nu au fost postate de el, ci de oamenii care l-au recunoscut pe plaja din Olimp. Dan a făcut o alegere vestimentară…inedită. În locul șortului devenit deja clasic în rândul bărbaților, în ultimii ani, el a optat pentru o variantă retro, slipul, lăsând puține lucruri imaginației. Imaginile surprinse de turiștii de pe litoral fac deja deliciul internauților.

Cu doar câteva săptămâni înainte de începerea noului an școlar 2021-2022, Gabriela Firea a transmis, pe pagina sa de Facebook, o solicitare adresată Guvernului de a nu condiționa accesul la școală „cu prezență fizică” în funcție de vaccin.are.

„Nu condiţionaţi accesul elevilor la procesul de învăţământ în funcţie de vacci.nare! Cerem Guvernului să renunţe la ideea total greşită prin care elevii neva.ccinaţi ar urma obligatoriu cursurile online, în cazul în care apar cazuri de C.OV.ID într-o clasă. O astfel de abordare, enunţată ca scenariu de guvernanţi, este profund discriminatorie şi încalcă dreptul fundamental la educaţie”, a scris Gabriela Firea, vineri pe Facebook.

Senatorul PSD a subliniat că elevii cu vârsta de până în 12 ani „nu au opţiunea vac.cinării şi este evident că scenariul propus de Executiv, de şcoală în regim online, este complet inadecvat, în raport cu vârsta şi creează segregare, respinsă în mod categoric şi de Organizaţia Mondială a Sănătăţii”.