Edward Sanda, răspuns acid după ce el și Cleopatra Stratan au fost criticați că nu au avut nași

Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (24 de ani) s-au căsătorit civil pe 14 august 2021, în București, iar religios pe 22, la Chișinău. Soliștii locuiesc împreună din iunie 2021 și s-au logodit în octombrie 2020, în ziua în care solista a împlinit 18 ani.

„Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu, la Chișinău! 😌❤️ Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim! 🙏🏼”, a scris artistul pe Instagram. „Să ne binecuvânteze Dumnezeu și să ne călăuzească dragostea și lumina în calea vieții! ❤️”, a scris și Cleopatra.

„Sunteți atât de simpli, chiar un exemplu pentru toți. Simplitatea hainelor vă dă mult mai multă frumusețe decât toate fițele din lume. Bravo!; Atât de simplu și frumos, Dumnezeu să vă fie călăuzitor în noua viață împreună! 🤗😇; Amândoi sunteți eleganți și frumoși!!!”, au fost doar câteva dintre comentariile postărilor.

Perechea nu a avut nași. „Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătoria e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, spunea Edward Sanda în iulie, la Antena Stars.

După ce au fost criticați pentru această decizie, solistul a scris pe Instagram: „Da! Se poate fără nași! Da! Se poate în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta!

Se poate că iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că «așa se face»! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #trăimprezentul”.

Petrecerea nunții cuplului a avut loc într-un restaurant de pe marginea Lacului Snagov.

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă! Ne-am simțit minunat cu voi! Love you all”, a scris Cleopatra Stratan la Insta Story, după nuntă.