Pe Andreea Marin o ştie toată lumea, dar puţini ştiu cum arată sora ei. Cristina este de o frumuseţe răpitoare

Andreea Marin are o soră mai mică. Cristina Chiser are 41 de ani şi e cu 5 ani mai mică decât mai celebra sa soră. Cele două au şi un frate vitreg.

Sora Andreei Marin are 41 de ani şi este de o frumuseţe răpitoare. Este blondă şi căsătorită. Deşi putea face oricând carieră în televiziune datorită aspectuluisău, Cristina a stat departe de domeniul în care sora sa mai mare a performat. Cristina Chiser a ales să se îndrepte în domeniul afacerilor, scrie ciao.ro.

Puţină lume ştie că Andreea Marin putea urma o carieră în sport. În tinereţe, vedeta a făcut handbal de performanţă. Andreea Marin nu a ezitat să vorbească despre această experienţă.

„Am făcut handbal. Este adevărat că atunci când practici un sport de echipă capeţi o disciplină care îţi foloseşte din plin când ajungi la maturitate. Păcat că noi femeile ne adunăm mai greu când vine vorba de aceste lucruri„, a povestit, în trecut, Andreea Marin, conform gsp.ro.

Deşi este o persoană împlinită din punct de vedere material, Andreea Marin nu este genul de om care să epateze.

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată”, a declarat Andreea Marin pentru wowbiz.

„Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, a adăugat prezentatoarea TV.