Regina si-a pierdut rabdarea cu Printul Harry si Meghan Markle: “Ajunge”

Suverana Marii Britanii vrea sa inceapa actiune in instanta, indreptata impotriva ducilor de Sussex. Potrivit informatiilor aparute in presa, regina a apelat deja la avocati.

Regina Elisabeta a II-a, satula de atacurile venite din partea lui Meghan Markle si a Printului Harry, a decis ca trebuie sa faca ceva in acest sens. Regina considera ca cei doi soti au calomniat Casa Regala prin declaratiile lor publice si i-a evertizat sa se opreasca.

Surse din interiorul Familiei Regale au declarat pentru The Sun ca Regina a ordonat echipei juridice a Casei Regale sa angajeze firme de avocatura specializate in procese de calomnie si incalcare a vietii private.

„Sentimentul, care vine tocmai de sus, este ca e de ajuns. Exista o limita care poate fi tolerata, iar Regina si Familia Regala pot fi fortate doar pana acolo. Lui Meghan si lui Harry li se vor aduce la cunostinta ca atacurile repetate nu vor fi tolerate”, a mentionat persoana respectiva pentru sursa citata mai sus.

Familia Regala a reactionat dupa interviul pe care cei doi l-au acordat realizatoarei Oprah Winfrey. Totusi, Regina a fost mai toleranta pana cand cand a auzit ca Harry planuieste sa lanseze o carte autobiografica, in care sa spuna „totul” despre viata sa la Curte.

Conform The Sun, juristii Casei Legale pregatesc un avertisment, pe care il vor trimite lui Harry pentru a impiedica dezvaluirile care ar pune Casa Regala intr-o lumina proasta.

„Daca cineva ar fi numit in carte si acuzat de ceva direct, asta ar putea fi calomnie si, de asemenea, ar incalca drepturile lor la o viata de familie privata. Ar fi ironic daca Harry si Meghan ar fi acuzati ca au incalcat viata privata, avand in vedere declaratiile lor cu privire la acest subiect”, a mentionat sura din interiorul Palatului Regal.