Toni Iuruc a comis-o și a fost fotografiat! Iubitul Simonei Halep nu a mai ținut cont de nicio regulă

Toni Iuruc este un celebru afacerist din România, al cărui nume a apărut des în presă în ultimul timp. De ficare dată s-a vorbit de bine despre viitorul soț al Simonei Halep, însă acum a ieșit la suprafață ”partea întunecată” a miliardarului. Partenerul Simonei Halep nu a mai ținut cont de nicio regulă, semn că prietenii sunt pe primul loc!

Toni Iuruc a intrat în atenția presei o dată cu relația sa cu Simona Halep, însă numele lui nu era deloc străin prin cercurile persoanelor publice din Capitală. La 41 de ani este unul dintre cei de succes antreprenori.

Iuruc a avut ajutor din partea familiei, însă a și știut cum să facă bani. Viitorul soț al Simonei Halep se numără printre acei oameni de afaceri care se implică activ. În momentul de față, el se află în plin proces de construcție a unei clădiri impresionante în zona Floreasca. Și pentru că este firesc să verifice modul în care oamenii își desfășoară activitatea, Iuruc a mers în urmă cu câteva zile să se asigure dacă consctrucția va fi finalizată la termenul stabilit.

Iuruc nu a stat prea mult la locația din Floreasca, căci se grăbea să ajungă într-un alt loc. El a venit doar pentru o discuție și o inspecție detaliată. Ulterior, iubitul Simonei Halep și-a luat rămas bun de la cei pe care îi chemase la întâlnire, s-a urcat în mașină și a demarat în trombă. Se pare că trebuia să ajungă urgent în altă parte căci nu a mai ținut loc de regulile de circulație, ci a luat-o pe linia de tramvai pentru a ajunge mai bine la următoarea destinație.

Nu este prima dată când Toni Iuruc încalcă regulile de circulație. În luna iunie a acestui an, iubitul miliardar al Simonei Halep a făcut o greșeală asemănătoare! La vremea respectivă, el a fost surprins de către paparazzii Spynews.ro în timp ce a încălcat legea în cel mai ”ușor” mod.

Într-o după-amiază însorită, iubitul celebrei tenismene a fost surprins alături de un bun prieten, pe străzile Capitalei. Îmbrăcat lejer, cu un hanorac negru și o pereche de blugi gri, Toni Iuruc stătea rezemat de o mașină. Asta, în timp ce-i arată un lucru important prietenului său. Cei doi discutau pe tema subiectului respectiv și păreau chiar foarte interesați de ceea ce vedeau în imagini. Până aici, nimic ieșit din comun! Problema este că miliardarul și-a parcat mașina într-un loc nepermis! Mai exact, pe trecerea de pietoni. Culmea este că după ce a terminat discuția cu amicul său, Toni Iuruc s-a întors la autoturism fără a avea vreo problemă. Foarte liniștit, el s-a urcat la volan și a plecat la drum, semn că nu s-a simțit vreo secundă vinovat pentru că a parcat într-un loc interzis prin lege.