Carmen Șerban și-a făcut intervenții de 15.000 de euro! Iată cum arată

În ultimii ani, artista Carmen Șerban a rărit aparițiile tv, dar a fost activă în cariera sa muzicală și a răspuns afirmativ celor care și-au dorit să o aibă invitată la evenimente private. Artista și-a schimbat puțin planurile de viitor, a decis că vrea să locuiască în Marea Britanie și totodată și-a făcut curaj și a apelat la medicul estetician pentru a schimba ceea ce nu o mulțumea la aspectul său fizic.

La ce intervenții estetice a apelat Carmen Șerban
Cântăreața a cheltuit în trei ani de zile aproximativ 15.000 de euro pentru a-și satisface dorințele legate de aspectul său fizic. Carmen Șerban și-a dorit foarte mult și să slăbească, ceea ce a și reușit, pentru că a dat jos nu mai puțin de 15 kilograme.

Imediat după ce a slăbit s-au văzut modificări și la nivelul feței, iar artista a considerat că este cazul să apeleze la medicul estetician. Și-a făcut două intervenții la nivelul feței și o altă intervenție la bust.

Discretă, dar asumată totodată, Carmen Șerban a recunoscut că a fost operată la nas, și-a făcut un lifting facial, dar și o modelare a bustului.

Toate aceste proceduri au fost făcute de către artistă la Timișoara, la un medic de care Carmen Șerban a fost mulțumită. Iată ce a spus despre acest subiect:

Am slăbit 15 kilograme şi mi s-a făcut un surplus la faţă. Nu a fost ideea să apelez la un medic chirurg, dar aveam o deviaţie de sept foarte urâtă care mă împiedica de multe ori la cântări. Stăteam tot timpul cu spray-ul după mine, a precizat artista.

Carmen Șerban a amânat mutarea în Londra
Câântăreața reușise să vândă apartamentul de lux pe care îl avea în București și pregătise totul pentru mutarea în Marea Britanie. Carmen Șerban avea de gând să-și cumpere o locuință acolo, dar planurile i-au fost date peste cap de contextul epid.emio.logic.

Așa se face că artista s-a văzut nevoită să amâne mutarea în Londra și să mai stea în România. În orice caz, mutarea nu urma să fie definitivă, iar Carmen Șerban a avut grijă să-și anunțe fanii că va cânta de oriunde ar fi.

În Marea Britanie, Carmen își dorește să-și cumpere un apartament cu două sau trei camere, nu foarte mare, cât să-i fie suficient unei persoane.