ULTIMA ORĂ! Din păcate este adevărat. Lovitură devastatoare pentru Cătălin Moroșanu!

Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins circulând cu viteza de 154 de kilometri pe oră, în judeţul Buzău.

Pe lângă faptul că şi-a pierdut persmisul de conducere, Cătălin Moroşanu a primit o amendă de 1.305 lei.

Poliţiştii rutieri din Buzău au prins, în cadrul unor acţiuni, 22 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia 4 au predat permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile.

„Cu cea mai mare viteză – 154 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul unui bărbat de 37 de ani, din Galaţi, ce rula pe DN2 E85, în afara localităţii Limpeziş”, precizează IPJ Buzău.

Bărbatul de 37 de ani a fost amendat şi i-a fost luat permisul de conducere. Potrivit unor surse locale, este vorba despre Cătălin Moroşanu. Sportivul conducea un autoturism Mercedes şi a fost prins de radar în afara localităţii buzoiene Limpeziş.

Emisiunea „Survivor România” 2021 i-a schimbat planurile Cătălin Moroșanu. Sportivul își deschide acum „Academia Cătălin Moroșanu” și se mută singur la București.

Sportivul își va vizita familia cât de des va putea, însă în următoarea perioadă se va dedica trup și suflet afacerii pe care își dorește de ceva vreme să o pună pe picioare.

„Îmi doresc să deschid o sală de kickboxing. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu voi merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici.

Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală. Am găsit și un loc deja, la Romexpo”, a declarat Cătălin Moroșanu, la „Teo Show”, conform click.ro.