Zanni a făcut anunțul mult așteptat! S-a întâmplat, în sfârșit: „Este oficial! Mi-am…”

Zanni, câștigătorul Survivor România, și-a anunțat fanii că și-a cumpărat casă! Iată cum arată apartamentul cântărețului!

Marele câștigător de la Survivor România a reușit să își cumpere apartamentul mult visat.

Primele imagini din propria locuință au fost postat pe contul său de socializare.

Cântărețul este extrem de fericit să facă acest vlog din propria sa casă. Vizibil emoționat, aceasta a postat un videoclip pe Youtube, unde le-a spus fanilor primele impresii despre apartament.

Se pare că a optat pentru un apartament cu două camere, deja mobilat. Însă, câștigătorul Survivor România își dorește să facă mici schimbări, întrucât anumite lucruri nu sunt pe placul lui sau chiar au diferite defecte.

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!”, a declarat Zanni.

Artistul a reușit să ajungă unde și-a propus prin propriile forțe, în special prin faptul că a decis să ignore răutățile care au venit din partea altor persoane. Însă, după ce s-a întors de la Survivor România, Zanni a vrut să își îndeaplinească cel mai mare vis- să aibă casa lui.

„Nu aș schimba nimic în viața mea, căci lucrurile grele din viață m-au făcut așa cum sunt azi. Nu m-a deranjat niciodată valul de hate, mă deranjează doar că lumea nu înțelege că eu vreau să mulțumesc toți oamenii din jurul meu. Eu îi pun pe cei din jur pe primul loc, îmi doresc să mă înțeleagă ei.

Îmi doresc foarte mult să am o casă a mea, dar știu că și acest vis va deveni realitate.

Mi-am dorit să fac multe lucruri și n-am reușit”, a mai spus Zannidache, pentru sursa citată.