Vulpița a revenit la Blăgești în casa socrilor iar mama lui Viorel i-a confiscat telefonul. Dezvăluirile vecinilor din Blăgești

Părinții lui Viorel vor să-i sco.ată definitiv Veronicăi Stegaru aere.le de vedetă din cap și s-o facă în sfârșit o femeie de casă.

Pentru a nu mai avea parte de tot felul de t.entații, Vulpița s-a văzut nevoită să renunțe la telefonul mobil. Socrii i-au pus în vedere femeii că atât timp cât locuiesc sub acoperișul lor, ea nu va mai avea acces la platformele de socializare sau la Youtube.

Veronica Stegaru a devenit mamă pentru a doua oară în cursul lunii mai, și de atunci, ea și soțul ei s-au mutat la părinții bărbatului. Vecinii din Blăgești susțin însă că aceștia au primit-o pe Vulpița cu o singură condiție: să le predea lor telefonul mobil.

Informația vine în contextul în care, recent, de pe contul Veronicăi a fost postat un mesaj de ”La mulți ani” pentru Viorel.

Sătenii spun că respectiva postare nu poate aparține Veronicăi și că cel mai probabil cei de la ”Acces direct ” au făcut-o pentru câteva like-uri în plus.

„Tare mincinoși mai sunteți! Vă folosiți de bieții oameni, chiar și când ei nu mai sunt la televizor, ca să râdă lumea de ei. De ce mințiți că a scris Veronica, dacă ea, săraca, nu mai are telefon, de când a pu.s picior.ul în casa socrilor. A fost o condiție, ca ea să nu mai aibă telefon, ca să greșească cu bărbații sau să sune pe Acces Direct și să se smi.ntească iar.

Viorel are telefon, dar nu știe prea mult să umble pe el, că, oricum, e mai îngrămădit la minte, cum îl știm. De ce ați scris că Vulpița a postat pe Instagram? Îi faceti rău în casă. Vecinii au citit ceea ce ați spus voi, iar lumea iar i-a spus Ilincăi că Veronica s-a apucat din nou de postări. De ce îi faceți sc.andal în casă, că iar o iau socrii la c.eartă. Să vă fie rușine.

Oamenii să nu mai creadă, că Veronica nu are acces la telefon. Are grijă de doi copii, iar soacra Ilinca e cu ochii pe ea, ca un sp.ion. Veronica merge cu capul în pãmânt, ca să nu își supere socrii. Am strigat-o, dar s-a întors cu spatele. Nu o lasă să vorbească. Are dreptate și tanti Ilinca, pentru că la câte a făcut din cauza telefonului, Veronica ar trebui să fugă de internet și telefon. Dar voi lăsați oamenii în pace, intrig.anților”, a scris Cristina din Blăgești, citată de publicația Vremea Nouă.

Vecinii din Blăgești mai spun că Veronica nu are deloc o viață simplă cu soacra care încă este supărată pentru rătăcirile ei. Totuși, Veronica le-a spus vecinilor că ea a fost cea care a vrut să rupă contractul cu emisiunea care a făcut-o celebră, pe motiv că producătorii au vrut s-o înscrie la școala de șoferi, iar ea se teme de mașini!