Locul secret în care va avea loc nunta lui Toni Iuruc cu Simona Halep

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc care va avea loc peste doar câteva zile va fi un eveniment cu totul și cu totul fastuos. Petrecerea celor doi va avea loc într-o locație de lux, la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Locul secret se află undeva în Constanța, în apropiere de malul mării. Jucătoarea de tenis și-a dorit cu tot dinadinsul ca marele eveniment să se desfășoare în orașul ei natal.

Simona Halep și-a propus să țină secret ziua în care se va căsători cu Toni Iuruc, însă planurile i-au fost date peste cap de Ilie Năstase, care a divulgat, într-o apariție TV, ceea ce s-a dorit a fi păstrat fără știrea lumii.

Despre marea sportivă s-a zvonit în urmă cu o lună că s-a căsătorit deja în secret cu logodnicul ei, Toni Iuruc. După apariția știrilor, ”Simo” a infirmat cele apărute. Totuși, a ținut să păstreze secret data în care evenimentul ar urma să aibă loc. Fosta glorie a tenisului românesc a dat-o însă de gol. Năstase a anunţat la finalul lunii august că a fost sunat de Halep pentru a-l invita la nunta sa care va avea loc la Constanţa, pe 15 septembrie.

Ulterior, campioana noastră a recunoscut că săptămâna viitoare se va căsători cu iubitul său, Toni Iuruc.

„Da, Ilie Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. Este un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite faţă de câştigarea unui Grand Slam. Este partea personală, tenisul rămâne tenis. Aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă.”, a declarat Simona Halep la sosirea din Statele Unite ale Americii, unde a participat la US Open.

Evenimentul va fi organizat în clubul Fratelli din Constanța, orașul natal al campioanei noastre, care pe 22 septembrie va împlini frumoasa vârstă de 30 de ani. Emanoil Savin, cel care, printre altele, a făcut-o pe Simona Halep cetățean de onoare al orașului Bușteni în vremea în care era primarul localității, a dezvăluit locația.

„Suntem prieteni de familie cu familia Halep și avem o invitație specială pe data de 15, la Fratelli. Sigur că ne-am pregătit și că vrem să îi urăm casă de piată. Un cadou i-am cumpărat pentru casă, ceva special din partea noastră. Îmi doresc să o văd cât mai repede că revine în top 10.”, a spus, recent, fostul edil.

Clubul Fratelli din Mamaia este deținut de către cel care le va fi naș celor doi îndrăgostiți.