Nelson Mondialu, anunț neașteptat! „O să avem două gemene”

Nelson Mondialu s-a mutat din apartamentul în care locuia, în contextul în care se fac multe renovări. Tatăl lui Livian de la Puterea dragostei continuă să posteze videoclipuri în fiecare zi, unde îi anunță pe urmăritorii lui în ce stadiu se află cu renovările și când va fi gata noua lui casă.

Ceea ce le-a atras atenția internauților la ultimul său videoclip este chiar tilul pe care l-a folosit.

„O să avem două gemene în familie!!! Trebuie să mai construim o cameră la Ciurila”, este titlul videoclipului. Fanii au sărit imediat la concluzia că soția lui, Liana, este însărcinată sau chiar iubita fiului său. În urmă cu câteva luni, Livian Pop și-a oficializat noua relație pe rețelele de socializare.

„O să ai gemene?”, „Haide cu gemenele!”, „Sănătate Nelson si pentru familia ta… o să aveți o casă frumoasă. Toate cele bune”, „Ce gemene?”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Nelson Mondialu a refuzat să dea mai multe detalii, însă a specificat că gemenele sunt o „mândrețe”, iar primul nivel al casei ar putea fi gata până la Crăciun. Fanii nu sunt siguri dacă este vorba despre o glumă sau în familia lui Nelson Mondialu urmează să își facă apariția noi membri ai familiei.

„Pentru gemene? O să vedeti. Sunt mândrețe gemenele. Nu e gata până de Crăciun (n.red. casa). Dacă aș avea vreo 20.000 de euro aș face până de Crăciun primul nivel. Sunt bine, sănătos”, a spus tatăl lui Livian Pop.

Se pare că interlopul a renunțat la planurile de a părăsi România. Nelson Mondialu i-a anunțat fanii în urmă cu câteva luni să vrea să se mute în America.

”Luna viitoare mă duc la București să îmi iau viza. Mă duc în America, vreau să mă duc în Bronx, în cartier. Chiar acolo, în țigănie, în șerpărie. De aia am și început să învăț engleza, să cânt în engleză, că s-ar putea să…

Ești băiat, mergi în Bronx, pe unde a umblat mafia și alte chestii”, a povestit Nelson într-un live pe Youtube.