I-a dat „fatala” lui Cristi Borcea după divorț! Una dintre fostele soții ale fostului acționar dinamovist, decizie radicală

Cristi Borcea și fosta sa soție, Alina Vidican, își construiseră o viață întragă la Miami, înainte ca fostul acționat dinamovist să se îndrăgostească de Valentina Pelinel. Până la urmă căsnicia celor doi s-a destrămat și fiecare și-a refăcut viața.

Alina și Cristi Borcea au divorțat, în 2016, iar printre lucrurile cedate de fostul acționar dinamovist a fost restaurantul „La Vendetta”. Acesta era un local drag lui Cristi Borcea. Stabilimentul servea mâncare cu specific românesc, la Miami, iar Borcea s-a implicat mult în dezvoltarea lui. Acum, însă, lucrurile s-a schimbat.

Clienții obișnuiți ai restaurantului deschis de Cristi Borcea au avut parte de o surpriză neplăcută. Localul s-a închis, dar în locul lui a apărut „Villa Romana”. Acesta pare un restaurant nou, deși s-a păstrat specificul. Acest lucru era de așteptat, pentru că localul avea un succes foarte mari. Deschis în urmă cu 10 ani de zile, stabilimentul era singurul cu profil românesc din Miami.

Americanii au descoperit că bucatele românești le merg direct la inimă. De aceea plătesc 18 dolari pentru porția de mici cu cartofi prăjiți, 21 de dolari pentru o pastramă de miel și 8 dolari pentru o porție de papanași. O bere românească are același preț ca o dușcă de vișinată sau țuică, adică 7 dolari.

Nu se știe dacă Alina Vidican mai are vreo implicare sau a vândut locația iar noii proprietari au păstrat același decor și specific, pentru că se bucura de un succes mare. Fosta doamnă Borcea s-a măritat cu un om de afaceri brazilian, Claude Senhoreti și se va implica în compania acestuia.

Cristi Borcea va fi cel mai afectat. Restaurantul era unul din cele mai vechi afaceri ale fostului acționat dinamovist și acesta era legat sufletește de local.

Fostul acționar din Ștefan cel Mare a recunoscut că a fost mereu vrăjit de actuala soție. De aceea a decis să renunțe la mariajul cu Alina Vidican.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.”, a declarat Cristi Borcea în emisiunea lui Denise Rifai.