Scandal între Dana Budeanu și Simona Gherghe. De la ce a pornit cearta între cele două vedete

Dana Budeanu și Simona Gherghe sunt în plin scandal, după ce fosta prezentatoare de la „Acces Direct” s-a referit într-una dintre postările sale la creatoarea de modă. De aici până la discuții aprinse n-a mai fost doar un pas!

Scandal mo.nstru între Dana Budeanu și Simona Gherghe. Creatoarea de modă a venit cu o replică dură la adresa vedetei TV legat de o postare care discriminează românii legat de va.ccin.ul împotriva noului tip de co.rona.vi.rus. Dana Budeanu i-a cerut Simonei Gherghe să nu-i mai bage vorbe-n gură!

„După ce că o faceți nu lată, penibil de lată, vă place să vă băgați în seamă. În primul rând, nu-mi mai dai tag, pentru că am văzut la Simona Gherghe… că am postat eu că am studiat la Londra și tu la Iași și că nu știi cu m.arș. Nu știi cu m.arș? Păi, Acces Direct… e vorba aia, dicționarul de băgat și de scos. Formatul de băgat și de scos etalon în televiziune, mai lasă-ne cu puritatea… pe bune acum, hai să vorbim pe față. Eu am postat ceva ce ai postat tu, eu nu am scris nicăieri că tu și cu soțul mâncați moca, ca să ne explici tu cum vă permiteți să vă cumpărați de la un restaurant. Eu nu am scris asta nicăieri. Nu am scris că vouă v-a trimis moca. Am scris clar că ăia care trimit moca la toate vedetele din România, adică restaurantul cu pricina trimite moca la toate. Ele mănâncă moca și postează, vreți să vă dau lista cu alea care mănâncă moca, că o știu pe dinafară!”, a spus Dana Budeanu într-o filmare de pe Instagram.

„E irelevant… mă rog, așa e în țările de sc.lavi. Măi, dacă tot au făcut ei demersul acesta discriminatoriu, iată un lucru pe care l-am învățat eu la Londra și tu nu la Iași, a nu discrimina. Vezi că postarea ta este o încurajare la discriminare! Cum adică, 15% reducere pentru cei care se înț.eapă?! N-am înțeles, adică ceilalți ce au? Au ci.umă sau ce, poate unii nu se pot înț.epa, poate nu vor, asta înseamnă că trebuie să fie discriminați la pește sau nu?! Tu fii atentă la ce postezi tu, nu-mi mai băga mie vorbe-n gură. Eu n-am spus că ție ți-au dat, citește textul ca la Iași. Deci, eu am scris clar: ăia care dau moca la toate vedetele ca ele să posteze mâncare și să dea tag, poi să dea moca la cei vacci.nați, cu reducere 15%. Tu ai postat un îndemn discriminatoriu, și da m.arș este vorba mea și a întregii țării, m.arș la astfel de demersuri și în general marș la tot ce se întâmplă acum. Nu avem nevoie la ambasadori pentru înțepat”, a mai spus Dana Budeanu.

Simona Gherghe este conștientă că și-a atras câteva antipatii, motiv pentru care a precizat că toate comenzile sale la restaurante sunt plătite. „Am comandat de multe ori, dacă este cazul o să sun la bancă să cer extrasele de cont, să atașez toate facturile. Sper că mă credeți pe cuvânt pentru că așa procedăm de fiecare dată. Nu suntem adepții mocangelilor, repet, ne permitem. Mi se pare o chestie de bun simț să susținem afacerile, așa am făcut-o și în pan.de.mie, inclusiv cu tag către locurile unde ne face plăcere să mâncăm”, a replicat Simona Gherghe.