Alex Bodi a spus adevarul despre relatia cu Bianca Dragusanu. Ce a obligat-o sa faca…

Alex Bodi a făcut lumină în cel mai controversat subiect care îl vizează. Este cunoscut faptul că afaceristul este cercetat într-un dosar de prox.eneti.sm, ba chiar s-a spus că, în timpul relației cu Bianca Drăgușanu, i-ar fi cerut blondinei să faca bani pentru el.

Întrebat dacă i-a propus fostei sale soţii să îşi vâ.ndă tru.pul pentru bani, Bodi a negat vehement aceste acu.zaţii. Mai mult, musculosul a explicat că în cei doi ani de relaţie pe care i-a avut cu Bianca Drăguşanu, o mare parte a timpului au petrecut-o în vacanţe.

„Doamne ferește, niciodată. Sub nicio formă. Nici nu s-a pus problema de așa ceva. Bianca a fost cu mine ,în doi ani de relație, un an jumate numai în vacanță. Nu există nici cea mai vagă urmă de discuție despre așa ceva”, a spus Alex Bodi, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

După ce informaţiile din dosar au fost făcute publice, Alex Bodi a fost acuzat de mai multe voci că ar fi mi.tuit magistrații pentru a scăpa de acuzaţii. Astfel, milionarul a explicat că dacă ar fi fost adevărat acest lucru, în prezent nu se mai afla sub con.trol judi.ciar.

În acelaşi timp, Bodi a spus că este nerăbdător ca toată această situaţie să se rezolve, ba mai mult afaceristul a ţinut să precizeze că are încredere în justiţie.

„Mi se pare aberant. Dacă eu eram mituitor, nu mai eram în postura de față. Eu am stat maxim acasă, în ares.t domiciliar.

Nu și-au făcut banii efectul sau ce? Nu s-a pus vreodată problema de a da eu șpagă. Din contra, am și spus că o să am răbdare ca justiția să-și facă treaba. Trebuie să avem răbdare să se facă dreptate, să iasă adevărul la lumină și până în momentul respectiv nu-mi rămâne decât să accept decizia procur.orilor și restricțiile care mi se impun. Și în momentul de față sunt sunt con.trol judiciar, nu am libertate deplină”, a declarat Alex Bodi, la Kanal D.