Roxana Nemes a tras lozul cel mare! Cine este iubitul care a cerut-o in casatorie si cat a costat inelul

Focoasa blonda care participa in emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities” se iubeste de aproape 5 ani cu omul de afaceri Calin Hagima.

Mai exact, Calin Hagima a cerut-o de sotie pe strada, in mijlocul iernii, in fata unui magazin din centrul capitalei unde Roxana a putut vedea un mesaj scris pe un imens panou publicitar dedicat ei.

La acea data, concurenta “Bravo, ai stil! Celebrities” a fost foarte surprinsa de gestul iubitului insa n-a stat pe ganduri si i-a acceptat inelul de logodna din aur alb cu diamante negre care valoreaza cat o masina, mai exact 20 000 de euro.

Calin si Roxana sunt suflete pereche dupa cum marturiseste chiar blonda si spera ca intr-o buna zi sa vina si vestea aparitiei unui copil. Cei doi au mai fost despartiti de-a lungul relatiei, insa nu au rezistat foarte mult separati si asta chiar daca Roxana a incercat sa isi refaca viata alaturi de altcineva.

„Nimic nu e întâmplător. Şi acum am emoţii, deşi se împlineşte o lună de atunci. Toată lumea mă întreba când mă mărit, dar barza vine când vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viaţă, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul. Ne-am bucurat de moment şi suntem în extaz. Îl iubesc de mulţi ani, cumva e un pas important.

Când Dumnezeu ne va da un copil, e important ca micuțul să aibă o familie”, a spus Roxana Nemeş la acea data.