Cum arată mama Danielei Crudu. Imagini rare cu femeia care i-a dat viață fostei asistente TV

Ieri a fost o zi mare în familia Danielei Crudu, asta deoarece sora ei, Ana, s-a căsătorit. Bineînțeles, la eveniment a luat parte familia acesteia și prietenii apropiați. Printre invitați s-a numărat și mama surorilor Crudu, care nu apare prea des în mediul online.

Dacă pe tatăl Danielei Crudu îl știe mai toată lumea, din numeroasele interviuri pe care vedeta l-a dat în casa parintească, despre mama vedetei nu se cunosc prea multe, asta mai ales pentru că femeia nu stă în România.

Ieri a fost o ocazie specială, iar mama vedetei și-a făcut apariția pe contul brunetei de Instagram, asta pentru că sora Danielei Crudu, Ana Crudu, s-a căsătorit, iar mama lor a fost bineînțeles invitată.

Remarcăm că cele două fiice seamănă extrem de bine cu cea care le-a dat viață. Relația dintre Daniela Crudu și mama ei e una foarte apropiată, chiar dacă distanța le desparte, însă se vizitează cât de des pot.

Ana Crudu a surprins pe toată lumea ieri, atunci când a mărturisit că s-a căsătorit. Nimeni nu știa că aceasta ar fi într-o relație și că lucrurile sunt atât de serioase încât să se ajungă atât de repede în fața ofițerului de stare civilă.

Iată că așa s-a și întâmplat, iar totul a ieșit precum cei doi și-au dorit. Ana Crudu a purtat o rochie scurtă de culoare albastră, iar buchetul a fost de aceeași nuanță. Cununia civilă a avut loc în Suedia, acolo unde tânăra locuiește de ceva vreme.