Și-a pozat cămara și a pus poza pe Facebook. Ceea ce a urmat e total neașteptat

O femeie a fost atât de mândră de faptul că a făcut ordine și curățenie în cămară, încât a pozat totul și a publicat imaginile pe Facebook. Totuși, un detaliu neașteptat i-a revoltat pe mulți.

La scurt timp după ce a făcut curat în cămară și a aranjat totul în ordine, o femeie pe nume Candice din Australia a fost atât de mândră de rezultat, încât a dorit să se „laude” și la prieteni, rude și cunoscuți.

A fotografiat rafturile din cămară și a publicat imaginile pe pagina sa de Facebook, sperând că va primi cât mai multe aprecieri și laude. Ceea ce a urmat însă e complet neașteptat și se pare că totul are legătură cu un detaliu observat de mulți pe un raft.

Nu de puține ori, cămara ajunge să fie ultimul loc în care facem ordine și locul este adesea folosit ca spațiu de depozitat toate lucrurile pe care vrem să le „ascundem”. Totuși, la anumite intervale de timp, vine și timpul să facem curat, aruncând ceea ce nu mai este bun sau necesar și ordonând totul după preferințe.

Așa a procedat și Candice, o femeie din Australia. Aceasta a aranjat cămara după bunul său plac și, fiindcă a fost extrem de mândră de rezultat, aceasta a fotografiat totul și a ales să publice imaginile pe Facebook, în speranța că va primi numeroase laude și aprecieri din partea cunoscuților.

Doar că lucrurile nu au evoluat precum se aștepta femeia și situația s-a transformat în ceva cu totul și cu totul neașteptat.

Când a aruncat din nou un ochi peste comentariile primite la poza sa de pe Facebook, doamna a realizat că a reușit să nască o adevărată controversă în mediul online. Un detaliu pare să-i fi revoltat pe mulți și postarea a devenit imediat subiect de discuții în contradictoriu.

În fotografia publicată de Candice pe Facebook putem vedea cum, pe rafturile din cămară, sunt așezată cu multă grijă tot felul de produse alimentare, depozitate în pungi, cutii, borcane sau conserve. Deși inițial totul pare riguros ordonat, iată totuși că un detaliu i-a revoltat pe mulți. Este vorba despre cele două cofraje de ouă. Mulți dintre cei care au văzut imaginea au reacționat imediat și i-au spus femeii să pună imediat ouăle la frigider, fiindcă acestea nu se țin în cămară. Alții, ceva mai pașnici, au presupus că poate cartoanele respective sunt goale și Candice este judecată pe nedrept.

„Sunt fermier și pot să vă spun că ouăle proaspete pot sta pe raft timp de patru săptămâni și în frigider timp de șase săptămâni. Sunt bune de mâncat atâta timp cât nu sunt depozitate în lumina soarelui sau în locuri cu temperature mari”, a dezvăluit omul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Ceea ce a inițial a vrut să fie o postare obișnuită pe Facebook s-a transformat ulterior într-o adevărată dezbatere, dar partea bună este că totul s-a sfârșit cu o informație importantă pentru mulți.