Suma modică pe care Nicolae Guță o plătește ca pensie alimentară fiicei pe care o are cu Beyonce de România!

Beyonce de România a făcut câteva dezvăluiri uimitoare despre fostul ei partener, Nicolae Guță! Blondina a dat de înțeles că celebrul manelist nu s-ar ocupa cum trebuie de fiica lor, deoarece nu ar suna-o decât o dată pe an. Ba mai mult, fosta iubită a cântărețului a susținut că acesta îi plătește o pensie alimentară infimă fetiței, iar suma nu ar fi adusă nici măcar de el, ci de șofer!

Beyonce de România tună și fulgeră la adresa lui Nicolae Guță. Focoasa blondă a declarat la Antena Stars că faimosul manelist nu ar suna-o decât o dată pe an pentru a se interesa de fiica lor. Ba mai mult, conform spuselor ei, deși cântărețul are numărul fetei, acesta se interesează foarte rar de ea.

În ceea ce privește pensia alimentară, Beyonce de România a susținut că manelistul i-ar da o sumă infimă fetei sale, mai exact doar 270 de lei pe lună. Fosta parteneră a cântărețului a mărturisit că au existat și câteva excepții, cum ar fi de Crăciun, când a trimis 300 de lei prin șoferul său.

„Mă sună o dată pe an. N-am mai insistat. Dacă vrea să mă caute… nu pe mine, pe ea, pe fiica noastră, cu toate ca are numărul ei de telefon, ar putea să o sune. Dacă vrea să o caute, bine. Dacă vrea să îi dea pensia alimentară, bine. O trimite șoferul. 270 de lei pe lună trimite. Au mai fost și excepții când au fost 500, de Crăciun a pus 300. Nu știu cu ceilalți copii cum se comportă, dar pe ea o vede o dată pe an”, a spus Beyonce de România la Antena Stars.

Iar declarațiile celebrei blondine nu s-au terminat aici! Beyonce de România a susținut că ea și fiica ei țin legătura cu frații copilei de la Petroșani și aceasta este singura modalitate prin care manelistul ar mai afla de soarta lor. În ceea ce o privește pe Narcisa Balaban, fosta soție a cântărețului, vedeta a spus că nu ar mai avea nicio legătură și că nu s-ar mai fi căutat. Și aceasra la rândul ei i-a adus acuzații artistului, spunând că nu și-ar susține fiul în cariera muzicală.

„În decembrie au vorbit la telefon ultima dată, înainte de Crăciun. I-am dat numărul de telefon să o sune când vrea el. Nu îi dă voie, că este într-o relație. Noi ținem legătura cu frații ei care locuiesc la Petroșani și probabil așa mai află el de ea. (…) Nu am nicio legătură cu Narcisa, nu ne-am mai căutat una pe cealaltă”, a mai transmis ea.

Nicolae Guță a abordat și el subiectul legat de fiica lui cu Beyonce în trecut. Cântărețul își motiva atunci absența, spunând că nu-și poate vizita foarte des copiii, deoarece este într-o altă relație și nu vrea să mai iște niciun scandal.

„Atunci când s-a putut le-am spus copiilor să vină la mine și să se viziteze și ei. Atunci când fata a vrut să își vadă frații, ușile au fost deschise. Chiar dacă eu n-am fost acolo, ea a fost primită. Pentru că eu acum sunt cu o altă femeie, cu care am un copil, iar Anais ar fi trebuit să vină cu mama ei, iar lucrurile s-ar fi precipitat. Ele nu se suportă acum, de aceea nu vreau să dau motive de ceartă, dar Cristina nu-mi interzice să vorbesc cu copiii și mamele lor, pentru că mie nu-mi interzice nimeni nimic”, spunea manelistul la Antena Stars.