Achiziţie fabuloasă a lui Ion Ţiriac. Bate record după record

Ion Țiriac, cel mai bogat român, este deasupra tuturor când vine vorba de achiziții. Milionarul a mai adăugat un vehicul la colecția sa impresionantă de mașini scumpe.

Ion Țiriac și-a cumpărat un Mercedes AMG GT Black Series, care are un preț de catalog în valoare de 280.000 de euro.

Acest model este considerat cel mai puternic făcut vreodată de Mercedes. Consumă 13 litri la suta de kilometri, are un motor de 4000 de centimetri cubi și 720 de cai putere.

Noul bolid a lui Țiriac poate atinge suta de kilometri pe oră în 3,2 secunde, iar viteza maximă la care poate ajunge este de 325 de kilometri pe oră.

Publicul larg va avea posibilitatea de a viziona supercarul în avans întrarii sale oficiale în galeria lui Țiriac de la Otopeni. Mașina va fi expusă în premieră, în perioada 24-30 septembrie, în cadrul Pop-Up Store-ului Mercedes-Benz organizat în Piata Victoriei din București.

Ion Ţiriac a încercat să ţină bine ascunsă viaţa personală, dar până la urmă s-a aflat totul. După ani de zile, magnatul a fost dat de gol. În urmă cu câteva zile, Ţiriac a fost văzut alături de o tânără superbă. Acum s-au aflat toate detaliile relaţiei.

Zilele trecute, Ion Țiriac a fost văzut la o terasă din nordul Capitalei, în compania unei domnișoare mult mai tinere decât el. Ion Țiriac este destul de apropiat de domnișoara extrem de atrăgătoare cu care are o relație stabilă şi pe care o cheamă Teodora.

Acum s-a aflat şi de când ar fi cei doi împreună. Magnatul a cunoscut-o pe Teodora la Stejarii Country Club, unul din business-urile omului de afaceri și una din cele mai spectaculoase și mai luxoase locații din România. Tânăra era angajată a Spa-ului din incinta complexului.

La un moment dat, Țiriac a mers la un masaj și i-a plăcut atât de mult, încât au început să se vadă mai des. Inclusiv în afara orelor de program ale domnișoarei. Apoi, relația a devenit serioasă, iar Teodora a renunțat la locul de muncă, anunţă playsport.ro.