Anamaria Prodan, o nouă aroganţă! A fost surprinsă în braţele unui alt bărbat, în plin scandal de divorţ. Imaginea momentului

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut. Deşi se află în plin scandal de divorţ, impresara nu se mai ascunde. A spus de fiecare dată câ nu sunt probleme între ea şi Laurenţiu Reghecampf, dar până la urmă un apropiat i-a dat de gol. A spus că antrenorul abia aşteaptă să se separe de Anamaria Prodan. În acest context, aceasta a fost surprinsă în braţele unui bărbat celebru.

Anamaria Prodan a făcut o nouă aroganţă. Impresara a fost surprinsă în braţele altui bărbat, în plin scandal legat de divorţ. Prodanca nu s-a mai ascuns şi a postat pe Instagram o imagine în braţele unui bărbat celebru. Este vorba despre designerul Cătălin Botezatu.

Anamaria Prodan nu spune nimic despre eventualul divorţ pe care l-ar fi intentat Laurenţiu Reghecampf şi îşu vede de viaţă. S-a afişat alături de unul dintre apropiaţii familiei, designerul Cătălin Botezatu. Toţi apropiaţii acesteia au apreciat imaginea cu Cătălin Bitezatu. Inclusiv sora Anamariei Prodan, Anca Savelio, a reacţionat la imagine. A apreciat-o cu o inimioară.

Laurenţiu Reghecampf i-ar fi dat deja un termen soției sale de a apela la divorțul printr-un notar public, iar dacă impresara nu va face nimic în acest sens, atunci el va fi cel care va intenta proces de desfacere a căsătoriei cu ajutorul magistraților.

Cei doi nu mai sunt împreună de peste șase luni, timp în care, impresara a făcut orice ca sa îl poată convinge pe Laurențiu să nu recurgă la acest pas. Hotărât, Reghecampf își duce la bun-sfârșit planul de a se separa de Anamaria Prodan, încercând să facă acest lucru fără scandal și fără a ieși cu declarații la adresa soției sale.

”Laurențiu nu își dorește scandal și nu va ieși niciodată cu declarații care să afecteze pe Ana. El ține la ea și o respectă ca pe mama copiilor săi. Nu divorțează pentru nicio femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai are sentimente pentru soția lui. Ana se opune vehement și este destul de tulburată, nu se aștepta la asta.

Laurențiu este dispus să accepte orice propunere a Anei, pentru ca divorțul să se producă în liniște, fără scandal. El își dorește un divorț la notar, însă dacă acest lucru nu este posibil, vor merge la tribunal. Procesul, însă, va fi unul secret”, au declarat apropiați ai familiei pentru playsport.ro.