Mihai Gâdea trăiește într-un lux la care mulți români pot doar să viseze! Suma colosală pe care a plătit-o pe apartamentul de 200 mp din Capitală

Mihai Gâdea are 44 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Încă din 2010, mai exact de pe 14 mai, acesta este directorul postului de televiziune Antena 3, după ce în prealabil a condus Antena 2 și a fost moderatorul emisiunii „Sinteza zilei”. Aici îi avea ca invitați permanenți pe Valentin Stan și Ion Cristoiu. Puțini sunt însă, cei care știu detalii din viața personală a prezentatorului TV. Iată, de exemplu, cum arată și cât costă apartamentul de lux în care locuiește Mihai Gâdea.

În ultimii ani, tot mai multe vedete din România au ales să se mute singuri sau împreună cu familia, într-un spațiu mai mare, care să le ofere confortul de care au nevoie. Majoritatea au ales complexele rezidențiale, noi costruite în Capitală.

Este și cazul realizatorului TV, Migai Gâtea, care în urmă cu aproape cinci ani, și-a ales locuința de vis pentru el și familie. Cum arată și cât costă apartamentul de lux în care locuiește Mihai Gâdea

Astfel că, în prezent Mihai Gadea locuiește intr-un apartament situat intr-un complex rezidential de lux. Mai exact în zona Grozăvești, unde sotia lui, Agatha, a inchiriat și un spatiu pentru un after school.

Apartamentul ales de Mihai Gâdea are 3 camere și o suprafață de 200 mp. O astfel de locuință, costa atunci suma de 250.000 de euro, însă locul arată așa cum și-a dorit vedeta TV.

Mai mult, Mihai Gâdea a fost foarte încântat de conditiiile pe care le ofera apartamentul, marturia sa fiind folosita de proprietarii compexului pentru a-si face reclama: „Pentru mine, acasă înseamnă un loc în care să mă pot odihni şi relaxa. Când am venit pentru prima dată m-a surprins cât de linişte este. Am hotărât că aici va fi acasă”, potrivit Wowbiz.