Raluca Pascu s-a logodit? Fosta soție a lui Pepe a primit un inel cu diamant de la actualul ei partener de viață

Raluca Pascu s-a logodit?! Este întrebarea care stă pe buzele tuturor internauților, după ce bruneta s-a afișat pe rețelele de socializare cu un inel spectaculos, cu diamant, la deget. La șapte luni după ce a divorțat de Pepe, tatăl fetițelor ei, Raluca Pascu iubește din nou. Se pare că bruneta este și extrem de răsfățată de noul ei iubit.

Fosta soție a lui Pepe a primit un inel superb cu diamant, iar curioșii deja le-au urat casă de piatră celor doi îndrăgostiți. Ei bine, au avut și motiv, din moment ce fotografia a făcut furori în mediul online.

Nu mai este un secret faptul că Raluca Pascu iubește și este iubită cu foc! Drept dovadă, bruneta a postat o fotografie în care are un inel spectaculos, cu diamant, pe deget. Raluca Pastramă este mai fericită ca niciodată în ultima vreme în brațele bărbatului pe care îl iubește.

Actualul ei partener de viață i-a făcut un cadou cât se poate de neașteptat și i-a cumpărat un inel spectaculos, iar Raluca Pascu nu s-a putut abține și a postat fotografia pe rețelele de socializare, însă logodna celor doi rămâne, momentan, sub semnul întrebării.

Conform informațiilor oferite de apropiații celor doi pentru Antena Stars, nu ar fi vorba despre un inel de logodnă, ci despre un simplu cadou. Momentan, cei doi nu și-au oficializat relația, însă Raluca Pascu a oferit tot felul de indicii conform cărora soarele a răsărit din nou pe strada ei.

După divorțul tumultuos de Pepe, Raluca Pascu este din ce în ce mai rezervată atunci când vine vorba despre viața ei personală. A postat câteva fotografii cu noul ei iubit, însă niciodată nu a dorit să îi dezvăluie identitatea.

În fiecare imagine pe care a făcut-o publică, fosta soție a lui Pepe i-a acoperit chipul iubitului ei. Ei bine, Pepe a fost cât se poate de transparent în această privință, deoarece și-a asumat relația cu frumoasa Yasmine Ody, la doar câteva luni de la divorțul răsunător.

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, declara Pepe acum ceva timp.

Purdue Pharma skubbede OxyContin p? trods af faretegn body research tilskud big pharma betalte $151m til l?ger, hospitaler i 2017-18, men vi ved ikke, hvem der fik betalt eller hvorfor | globalnews.ca