Smiley a șocat pe toată lumea cu declarațiile lui. Artistul a vorbit la TV despre fosta lui iubită, Laura Cosoi:

Smiley, declarații surprinzătoare despre Laura Cosoi. Abia acum a spus asta despre fosta lui iubită:

Smiley are acum o familie frumoasă și fericită, dar nimeni nu a uitat de relațiile sale din trecut. Artistul nu a fost adeptul aventurilor, ci a avut numai relații serioase, una dintre ele fiind cea cu Laura Cosoi. La rândul ei are o familie împlinită și este fericită, semn că a trecut peste despărțirea de Smiley.

Artistul a făcut o serie de declarații interesante despre fosta lui, pe care le-a auzit o țară întreagă. Nu s-a gândit că Gina va auzi ceea ce spune, a lăsat deoparte orice inhibiție și a fost cât se poate de sincer, lucru ce a uimit pe toată lumea.

Totul s-a întâmplat chiar pe scena de la „SuperStar România”, unde a urcat o tânără concurentă ce semăna perfect cu Laura Cosoi. Toți jurații au spus pe rând că aceasta seamănă foarte bine cu celebra actriță cu care s-a iubit Smiley înainte, iar artistul nu s-a putut abține și a intervenit și el.

Smiley a spus că, într-adevăr, fata semăna cu fosta lui iubită. Mai mult, el a început să o laude pe aceasta, spunând despre ea că este o femeie mișto și accentuând ideea că are gusturi bune la femei. Semn că se simte vinovat pentru despărțirea de aceasta, el a precizat că uneori el este dobitoc, probabil supărând-o foarte tare pe fosta lui.

„E o femeie mișto. Recunosc, am gusturi bune la femei. Sunt eu dobitoc pe alocuri, dar asta e…”, a declarat artistul.

Smiley și Laura au format un cuplu în urmă cu 9 ani, iar relația lor a durat aproximativ 5 ani. După o relație atât de lungă, toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă la altar și nimeni nu s-ar fi gândit că vor ajunge să se despartă. Fanii au fost complet dezamăgiți când au aflat nefericita veste.

La vremea respectivă, cântărețul nu și-ar fi dorit să facă pasul cel mare, iar Laura Cosoi nu a fost de acord cu asta, motiv pentru care s-a produs despărțirea. Deși acesta ar fi încercat să se împace cu ea, Laura nu și-a mai dorit asta și așa s-au pierdut complet. Artistul ar fi apelat și la ajutorul rudelor fostei sale iubite pentru a reuși să o facă să-l ierte, dar nu s-a mai putut face nimic.