Brigitte Pastramă, acuzată că a avut un amant în timpul relaţiei cu Ilie Năstase. Fiul brunetei rupe tăcerea:

Brigitte Pastramă a fost acuzată ca a avut un amant în timpul relaţiei cu Ilie Năstase chiar de către fiul brunetei, în cadrul unui reality show.

Totul a ieșit la iveală în ce Brigitte Pastramă a avut o discuţie tensionată cu fiul ei, Robi. Discuţia celor doi a devenit virală, iar fanii brunetei au început să îşi pună tot felul de întrebări.

Brigitte Pastramă a purtat o conversație halucinantă cu fiul său, acesta acuzând-o că ar fi avut un amant pe nume „Ovidiu’. Se pare că femeia de afaceri îl aducea acasă atunci când Ilie nu era prezent. Brigitte neagă toate aceste acuzații, deși sunt lansate chiar de băiatul său!

Vedeta a negat acuzaţiile fiului său și nu a recunoscut că ar fi avut treabă la acea vreme cu Ovidiu, fostul său soţ, scrie cancan.ro.

Dialogul halucinant dintre Brigitte și Robi este următorul:

– Auzi, dar tu de ce îl chemai pe Ovidiu pe la noi pe acasă?

– Când l-am chemat la noi acasă?

– Și de ce te vedeai cu el când erai cu Ilie?

– Eu nu m-am văzut cu el!

– Duplicitară ești tu, femeie! Măcar nu mai fi așa pe cameră!

Brigitte și Florin Pastramă au o relație tumultoasă, presărată atât cu momente fericite, cât și cu probleme. Cei doi se iubesc foarte mult, însă admit faptul că sunt extrem de geloși. Fiecare dintre ei știe unde se află partenerul în permanență cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefoanele lor mobile.

„Brigitte și Florin sunt două persoane foarte geloase. De aceea, avem pe telefon instalat un program astfel încât eu să știu mereu unde se află Florin, în timp real, sau cel puțin telefonul lui Florin, numai dacă își închide telefonul știu deja unde este, și Florin poate să vadă unde mă aflu eu’, a spus Brigitte Pastramă în emisiunea ei de pe Antena Stars.