Ce avere a lăsat în urmă Dan Petrescu

Dan Petrescu și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, chiar în avionul pe care îl deținea și pe care îl pilota cu mare drag. Miliardarul a lăsat în urmă o avere uriașă, deși toată viața s-a purtat ”sărăcăcios” și nu voia să-și etaleze bogăția.

Printrei cei opt români mo.rți în acci.dentul aviatic din Milano se numără miliardarul Dan Petrescu, cel care de altfel pilota aeronava care s-a prăbu.șit astăzi la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din Milano.

Dan Petrescu a lăsat în urma sa o avere uriașă, o mulțime de afaceri, dar și o mulțime de surse de venit, asta deoarece el deținea mai multe terenuri unde s-au construit supermarket-uri cunoscute, iar lunar chiria de pe aceastea ajunge să însumeze o mică avere.

Acesta nu doar că primea bani din chiriile de pe terenurile sale, însă a deschis și câteva cartiere rezidențiale unde locuiesc foarte multe persoane importante din țara noastră, iar în urma acestora conturile miliardarului au fost tot timpul pline.

Din păcate el a plecat astăzi pe ultimul său drum, iar acum nu se știe momentan cui va rămâne averea sa, asta pentru că atât soția, cât și unicul fiu în vârstă de 30 de ani, au p.ierit în același acc.ident aviatic grav din Milano.

Dan Petrescu nu a vrut să-și etaleze averea și tot ceea ce deține, motiv pentru care deși era miliardar a fost mereu modest și a preferat chiar să meargă cu autobuzul de la Nisa spre Monaco, acolo unde locuia, decât să zboare sau să aibă șofer personal la volanul bolizilor de lux.

Mai mult de atât, el conducea mașini vechi care costau puțin și a preferat să nu apară cu autoturisme de lux și extrem de scumpe.

În urma accidentului grav opt români au m.urit, printre care și un bebeluș abia venit pe lume. Momentan nu se știu prea multe despre cauza accidentului.