Cum a reacţionat fiica cea mare a lui Cabral când a aflat că va avea un frăţior sau o surioară

Andreea și Cabral Ibacka vor deveni din nou părinți. Îndrăgitul prezentator de televiziune a povestit cum a primit vestea că va deveni din nou tătic. Amfitrionul emisiunii ”Ce spun românii” a fost invitat la o emisiune de televiziune, unde a spus ce sex ar vrea să aibă bebelușul.

“Am primit vestea la o terasă în timp ce încercam să hrănesc copilul numărul 2, este o poveste mai lungă și tocmai se dădea iubita altuia. Eram în mijlocul unei terase și mi-a zis: ‘Am făcut testul. Au ieșit toate liniile. E bingo, bingo, bingo. A fost foarte intens momentul, o să ne rămână peste ani și ani. Cu asta rămânem în viață”, a spus Cabral la ”Vorbește lumea”.

Vedeta de televiziune a recunoscut că încă nu a aflat sexul bebelușului, dar este sigur că va dori să afle în foarte scurt timp. Cabral spune că este obișnuit să fie tată de fată, așa că ar vrea ca și bebelușul să fie tot fată. ” (…) Nu am aflat sexul bebelușului, nu ne-a interesat această problemă. E bine că e sănătos. Fiecare cu damblaua lui, o să ne intereseze la un moment dat, nu o să ne țină răbdarea asta. Sănătos să fie. Eu sunt obișnuit cu fete, aia mare e bine, aia mică e bine. Mi-ar fi mai ușor să fie fată. Până la urmă ți-e teamă de cunoscut. Namiko este nerăbdătoare acum, întreabă în fiecare dimineață când vine bebe”, a mai spus Cabral.

Cabral a spus și când va veni pe lume bebelușul. ”În momentul în care e la început se simt fluturi în stomac, ca și cum ești îndrăgostită, dar a mea nu are cum să fie îndrăgostită după atâția ani după corpul acesta aproape perfect. (…) Se livrează în toamnă, la sfârșit de septembrie”.

Cabral Ibacka mai are o fiică, din căsătoria cu jurnalista Luana Mitran. Inoke Ibacka are 19 ani și se pare că este destul de rebelă și aprigă la mânie. Momentan, fiica cea mare a lui Cabral este supărată pe el și nici măcar nu îi vorbește, chiar dacă a aflat că va mai avea un frățior sau o surioară.

”Fata cea mare este supărată pe mine și nu comunicăm. Nu sunt ce trebuie la casa omului, așteptăm. Știe, a aflat. Este perioada aceea dificilă din viața unei femei”, a povestit Cabral, la Vorbeşte Lumea.