Edward Sanda și Cleopatra Stratan, anunțul mult așteptat după ce s-au întors din luna de miere: „O fetiță”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt mai fericiți ca niciodată de când și-au jurat iubire eternă în fața lui Dumnezeu și au făcut cel mai important pas din viața lor.

Chiar dacă gurile rele au spus că tinerii s-au căsătorit prea devreme și ar mai fi trebuit să aștepte, cei doi consideră că au ales momentul potrivit pentru a deveni soț și soție și chiar au vorbit și despre posibilitatea de a deveni părinți în viitorul apropiat.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au avut parte de o nuntă ca în povești, alături de cei apropiați. Cu toate că evenimentul nu a fost unul cu mulți invitați, proaspeții însurăței s-au bucurat din plin de cea mai importantă zi din viața lor, iar după căsătorie lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine în relația lor.

Artistul a mărturisit că mariajul nu a adus schimbări în cuplu și totul decurge natural, așa cum s-a întâmplat din prima zi în care s-au cunoscut: „E și mai frumos. Lucrurile decurg natural, firesc, așa cum a fost de la început și așa cum o să fie mereu. Nu simțim nicio constrângere pentru că noi ne-am potrivit și am avut conexiune frumoasă de la început. Și ce să se schimbe? Dacă suntem la fel, nu are ce!”, a povestit Edward Sanda, pentru Ciao.ro.

De asemenea, solistul a precizat faptul că el și partenera lui nu s-au certat niciodată, ci dimpotrivă, mereu când au existat discuții au preferat să apeleze la comunicare și să rezolve totul, fără orgolii: „Nu au fost certuri, au fost discuții, cum are toată lumea, că nu putem să spunem că noi suntem ăia perfecți! Există poate discuții în contradictoriu câteodată.

Dar de fiecare dată luăm discuția, o punem pe masă și întotdeauna găsim rezolvare, pentru că așa suntem noi, nu lăsăm niciodată lucrurile nevorbite. Pentru că altfel se adună, știu din alte experiențe. Se adună lucruri, frustrări. La un moment dat, când explodează, s-a terminat tot. Și așa, mai bine, când apare ceva, atunci rezolvăm!”, a mai spus ginerele lui Pavel Stratan.

Cât despre ce iubește cel mai bun la Cleopatra, Edward a recunoscut faptul că, în primul rând, o apreciază pe tânără pentru tot ce reprezintă ea ca om, dar mai ales ca artist. Mai mult, cântărețul spune că îi va purta respect nemărginit soției sale, pentru tot restul vieții: „Tot (n.r. iubește la ea)! Pe lângă faptul că o iubesc enorm pentru că e soția mea. O apreciez enorm ca om, dar mai ales ca artist, de când era ea mică. O s-o respect toată viață. Îmi place tot. Nu știu, de la cum se uită la mine dimineață, până când mă strânge în brațe seara. Tot!”, a adăugat artistul.

Au simțit să facă pasul spre căsătorie și l-au făcut. Acum, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au început să discute deja despre posibilitatea de a deveni părinți în viitorul apropiat, însă mai vor să „copilărească” puțin.

Solistul a declarat că el și proaspăta lui soție își doresc o fetiță, dar lasă lucrurile să decurgă de la sine, atunci când va fi momentul potrivit: „Ne dorim un copil la fel de tineri, dar nu chiar așa de tineri. Pentru că mai așteptăm. Mai vrem să copilărim, să mai vedem și noi lumea asta, că e frumoasă, și să ne ocupăm mai ales de carierele noastre. Oamenii așteaptă material din partea noastră. Și anume muzică, piese noi, ne ocupăm mai mult de asta. Când o să vină și un copil o să vină, nu l-am programat! Ne dorim foarte mult un copil, ne dorim o fetiță. Cine știe! Când o vrea Dumnezeu!”, a încheiat Edward Sanda, pentru sursa amintită.