Amanta lui Reghe, reacție incredibilă după ce l-a văzut dansând cu Anamaria Prodan: „Te împarți, mie îmi oferi…”

În vara acestui an, întreaga presă din România, cât și unele publicații din străinătate au notat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi la un pas de divorț.

În ciuda informațiilor apărute, se.xy-impresara a negat vehement că s-a despărțit de soțul ei și, mai mult decât atât, a postat în ultimele luni mai multe poze și filmulețe în care apare alături de antrenorul de la CSU Craiova.

Chiar dacă gurile rele afirmă că toate postările ei în care apare alături de Laurențiu Reghecampf sunt de arhivă, Anamaria Prodan nu ascultă aceste zvonuri și își apără necontenit familia.

Cea mai recentă postare în care apare Anamaria Prodan apare alături de Laurențiu Reghecampf este un filmuleț în care cei doi dansează împreună și care a adunat în doar câteva ore peste 200.000 de vizualizări.

Imediat după ce Anamaria Prodan s-a postat dansând cu Lareunțiu Reghecampf, presa tabloidă notează că Florentina Raiciu, despre care se spune că ar fi fost amanta antrenorului, a postat la story o scenă dintr-un film care ar putea fi cu subînțeles.

„Şi am acceptat asta pentru că te iubesc. Te iubesc şi gras, chel, fără bani, la volanul unui autobuz. Nu-mi pasă. Dar trebuie să fii lângă mine, uneori. Asta înseamnă să te împarţi. Tu îmi oferi resturi”, este dialogul din filmul „Heat” postat de bomba s.exy.