Lorelei Bratu de la Asia Express a dezvăluit ce greutate și ce înălțime are. Cum a ajuns să fie model plus size: „Am ținut toate dietele”

Lorelei Bratu nu se încadrează în standardele unora de frumusețe, dar nici nu-și dorește acest lucru. Concurenta din Asia Express a ajuns să fie model plus-size tocmai pentru că a învățat să se simtă bine în pielea ei orice ar fi. Recent, fără jenă, tânăra a dezvăluit ce greutate și ce înălțime are.

De când face echipă cu designerul vestimentar Zarug, în competiția Asia Express, Lorelei Bratu a ajuns mai mut în atenția publicului. Cu toate astea, tânăra se bucură de popularitate dinainte de emisiune, datorită carerierei ca model plus size. După ani în care nu și-a iubit trupul, concurenta a realizat că trebuie să-și schimbe perspectiva. Acum, nu se sfiește să dezvăluie ce greutate și ce înălțime are.

Criticile la adresa greutății ei și a felului în care se îmbracă nu o mai afectează de mult pe Lorelei. În timp ce mulți se feresc să atingă tema greutății pe care o au, modelul plus size a trecut direct la subiect.

Lorelei Bratu de la Asia Express susține că are 1,65 cm și o greutate de aproximativ 90 de kilograme, potrivit viva.ro.

„Au fost ani de zile în care m-am chinuit să slăbesc, am ținut toate dietele de pe lumea asta și am fost la zeci de nutriționiști și săli de sport. Cred că aș putea scrie jurnale motivaționale și cărți de nutriție.

Eram convinsă că în momentul în care voi fi slabă, toate problemele mele vor dispărea că prin magie și că voi fi cea mai fericită femeie de pe lumea asta. Până într-o zi în care m-am oprit din vâltoarea asta, mi-am dat seamă că am un corp diferit, că nu voi arăta niciodată ca fetele din reviste și că asta nu mă face cu nimic mai prejos.

Am încetat să mai aștept să slăbesc pentru a face toate lucrurile pe care mi le doream. M-am simțit liberă și am început să trăiesc. Poți să fii grasă și fericită, să știi!’, a spus Lorelei Bratu, pentru revista Viva.

Lorelei Bratu este una dintre concurentele de la Asia Express, sezonul 4. Alături de designerul vestimentar Zarug formează una dintre echipele care se luptă anul acesta pentru marele premiu.

Tânăra a acceptat provocarea cât ai clipi, considerând-o mai degrabă ”o vacanţă prelungită pe banii altora”.

„În general, iau viața cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant da la o vacanţă prelungită pe banii altora. Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie.

Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!”, declara Lorelei Bratu, înainte să se ducă la Asia Express.