Marele secret al lui Toni Iuruc! Soțul Simonei Halep a fost rănit în dragoste și a primit acuzații dure de-a lungul vremii

Simona Halep își unește azi, 15 septembrie 2021, destinul de cel al logodnicului său, Toni Iuruc. Dacă pentru sportivă, aceasta este prima căsătorie, nu același lucru se poate spune și despre viitorul ei soț. Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori.

Eveniment important în familia Simonei Halep, care, la 29 de ani, va spune ”Da” în fața ofițerului de stare civilă. Momentul emoționant va fi sărbătorit de cei 300 de invitați speciali, într-un club de lux din Mamaia.

Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori
Nu este prima dată când partenerul Simonei Halep ajunge în fața ofițerului de stare civilă. Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori, iar relațiile sale s-au terminat cu scandal. Prima soție a lui Toni Iuruc a fost Alina, un fost model. Cei doi au avut o dragoste pătimașă, care s-ar fi terminat însă pe neașteptate. Afaceristul ar fi acuzat-o pe aceasta că l-ar fi înșelat, conform Redacția.ro.

Nici a doua poveste de dragoste, care s-a finalizat și ea cu o cerere în căsătorie și cununie, nu a fost una de succes pentru soțul Simonei Halep. Liana și Toni Iuruc s-au cunoscut în 2018 și în scurt timp s-au cununat, iar petrecerea s-a ținut într-un local de lux din Mamaia. Însă, la 10 luni de căsnicie, se pare că bărbatul ar fi descoperit faptul că femeia iubită are o relație extraconjugală. Ba mai mult, Liana era însărcinată în cinci luni când au divorțat, însă Toni Iuruc era convins că nu este tatăl bebelușului.

Ce relații a avut Simona Halep
Frumoasa Simona Halep a avut, de-a lungul timpului, mai multe relații serioase. Tenismena a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu fiul lui Teia Sponte, Costa.

Apropiații și chiar bunica tenismenei îi vedeau împreună pentru tot restul vieții, însă lucrurile cei doi s-au despărțit. Costa Sponte și-a refăcut viața și acum este este căsătorit cu o altă tânără din Constanța.

Un alt nume care s-a vehiculat că ar fi fost iubitul Simonei Halep este Radu Barbu, fost jucător de tenis. Cei doi au fost suprinși în fotografii de paparazzi într-o vacanță romantică, în Italia. Durata relației nu ar fi fost una lungă.