Așa arată casa în care Vlăduța Lupău a copilărit! Fotografiile pe care multe vedete nu le-ar fi arătat niciodată

După ce zilele trecute artista a mers la mormântul bunicului ei, astăzi Vlăduța le-a arătat fanilor locul unde a copilărit. Este vorba despre casa bunicilor ei. Vlăduța Lupău a declarat că este foarte atașată de acele locuri, deoarece acolo și-a petrecut copilăria și s-a dezvoltat ca om. Imaginile au fost apreciate de internauți.

Vlăduța Lupău a făcut o vizită la locuința bunicilor săi în Maramureș. Artista nu s-a putut abține și le-a arătat fanilor locul unde ea își petrecea vacanțele de vară. Casa bunicilor a fost locul unde artista și-a descoperit dragostea pentru folclor. Artista de muzică populară le-a arătat fanilor săi patul în care dormea după-amiaza, dar și pătuțul în care stătea când era bebeluș.

„Aici am crescut în vacanța mare. Uitați cum arată camera unde dormeam eu la amiază cu bătaie, bineînțeles. La bunici! Trebuie să vedeți asta! Acesta era pătuțul meu. Aici dormeam eu când eram mică.”, a spus Vlăduța Lupău pe rețelele sociale.

Vlăduța Lupău a spus în nenumărate interviuri că dragostea ei pentru folclor a început la casa bunicilor. Aceasta a avut o relație foarte apropiată cu ei. Vedeta a recunoscut și faptul că adesea îi ajuta la treburile gospodărești.

„Vara mergeam negreșit la adunat de fân, la adunat căpițe. Nu știe lumea asta, dar mergeam la fân, la sapă, la cules de cartofi. Toate muncile pe care le făceau bunicii mei, le făceam și eu. Bunica mă trimitea să aduc apă. Când mă trimitea bunica, mă pierdeam vreo oră jumătate prin pădure. Mă duceam la vale, mă scăldam.

La casa bunicilor aveam prima scenă. Este un păr, cam de pe la 4-5 ani cochetam cu el. Are vreo 30 de ani, mă urcam pe el, mi se părea înalt. Aici cântam, erau găini, porci, era o grădină mare. Nu mă aplauda nimeni, dar mie mi se părea că vocea mea răsună și cântam în continuare. Sau, când mergeam la cules de prune, cântam. Îmi era rușine să cânt.„, spunea Vlăduța Lupău într-un interviu mai vechi.

Nu multă lume știe faptul că Vlăduța Lupău a avut o relație foarte apropiată cu bunicul său. Bărbatul s-a stins din viață în urmă cu 10 ani, dar nepoata sa continuă să îl viziteze la locul său de veci. Recent, Vlăduța Lupău a ținut să imortalizeze momentul în care îi face o vizită la mor.mânt și să împartă cu fanii emoția pe care o trăiește. ”Cu zece ani în urmă, tati bun (bunicul) a trecut în împărăția lui Dumnezeu. Bunciul era neamț”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram în dreptul fotografiei.